Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2018 12:56:55
Deli članek:

VELIK POSEL! Domžale so se okrepile z enim najboljših posameznikov slovenskega prvenstva

Grega Wernig

Domžalski igralski mozaik se počasi sestavlja. Ob Kamniško Bistrico je namreč prišel eden najboljših posameznikov lanske sezone v prvi ligi.

Simon Rožman je pod svoje okrilje dobil novega igralca, s katerim bo začel tako evropsko kot domačo nogometno sezono. Domžale so se namreč okrepile z enim najboljših posameznikov lanskega prvenstva in najboljšim asistentom lige Tonćijem Mujanom.

Zdaj že nekdanji nogometaš Krškega in otrok Hajduka je z 'rumeno družino' podpisal triletno sodelovanje, za nuklearce pa je v ligi odigral 31 tekem, zabil tri gole in prispeval še 11 asistenc. 

nkdomzale.si

"Že ob prihodu v Slovenijo so me sedaj že nekdanji soigralci v Krškem vedno svarili, kako težko je igrati proti Domžalam, saj so le te pod vodstvom trenerja Simona Rožmana vedno gojile izjemno napadalen in agresiven nogomet, ki je pravzaprav najboljši približek evropskim smernicam," je uvodoma za uradno klubsko stran ob predstavitvi dejal 22-letni Hrvat.

"Da to niso bile le besede, sem hitro občutil na svoji koži. Na prvi tekmi proti Domžalam smo že po pol ure izgubljali s štirimi zadetki razlike, s čimer sem hitro občutil pravo moč in organiziranost kluba. Vsekakor sem sedaj zelo ponosen, da sem tukaj, ob tem pa zagotavljam, da bom dal vse od sebe, da moštvu pomagam do čim boljših rezultatov," je še zaključil. 

Grega Wernig