benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
3 27.06.2018 08:40:23

Nov pretres pri Olimpiji: Novi okrepitvi NE BOSTA OSTALI v Ljubljani, razlog pa neverjeten!

www.alesfevzer.com
Nova sezona, stara zgodba. V Olimpiji nikdar ni dolgčas, niti med pripravami na novo sezono, ki se bo čez natanko dva tedna začela s kvalifikacijami za ligo prvakov, v tem ljubljanskem klubu namreč ni mirno. Je celo zelo pestro, v prvi vrsti pa ima glavne zasluge za to – Sead Karaselimović! Zdaj je slednji skuhal čorbo, ki je v Olimpiji ne mislijo pojesti, posledično se bodo zmaji bržčas odrekli uvodnima poletnima novincema Andriji Kaluđeroviću in Mackyju Bagnacku.

Da bo Olimpiji prinesel le težave in nevšečnosti, je bilo jasno vsem, ki ga poznajo. Vsem, ki vedo, kakšen je njegov modus operandi. Milana Mandarića, predsednika Olimpije, so pred dobrega pol leta številni svarili, naj v upravo aktualnega slovenskega prvaka nikar ne spusti Seada Karaselimovića, a nič ni pomagalo. Mandarić mu uradne funkcije v Olimpiji sicer ni namenil, ga je pa zaposlil v svojem podjetju MM Sport in mu hkrati zaupal vlogo najpomembnejšega klubskega svetovalca. Karaselimović mu je ob tem »prodal zgodbo«, da bo Mandarić, če mu bo zaupal, že v kratkem najsrečnejši predsednik na svetu.

Prvi mož ljubljanskega kluba se je tako naposlušal Karaselimovićevih »pravljic za male otroke«, da bo Olimpija z njegovo pomočjo že v tem poletju mastno zaslužila. Mandariću naj bi obljubil, da bo v poletnem prestopnem roku v klubsko blagajno prinesel kar nekaj milijonov evrov. Kakopak se to do zdaj še ni uresničilo in kakopak skoraj nihče ne verjame, da bi se sploh lahko. Toda to še ni vse. Karaselimović se je zdaj podpisal še pod godljo, ki Mandariću v teh dneh povzroča nemalo skrbi in slabe volje.

Kot je že znano, sta uvodna poletna novinca Olimpije postala srbski napadalec Andrija Kaluđerović in kamerunski branilec Macky Bagnack, torej dva tujca, ki nista iz Evropske unije. Vse lepo in prav, če nova člana Olimpije ne bi postala proti volji novega trenerja Ilije Stolice. Srbski strokovnjak, ki je na klopi zamenjal hrvaškega ljubljenca navijačev Igorja Bišćana, naj bi dal ob prihodu v Olimpijo nadrejenim jasno vedeti, da omenjenega dvojca ne potrebuje v svoji ekipi. Še več, da ga niti noče. O tem, kako želi biti »sam svoj mojster«, je spregovoril tudi na glas, pred dnevi je tako poudaril: »Ne bom dovolil nikakršnih prihodov, ki jih nisem načrtoval in odobril sam.« In s tem, da sta Olimpijo okrepila Kaluđerović in Bagnack, se Stolica, kot rečeno, ni strinjal.

Toda zakaj sta potem sploh prišla? To ni skrivnost. Oba sta namreč v Olimpijo prišla na izrecno Karaselimovićevo željo. Ker sta podpisala pogodbi, bi torej lahko smatrali, da bosta vendarle ostala v slovenski prestolnici, toda po naših informacijah se to ne bo zgodilo. Stolica naj bi pač vztrajal pri svojem, in sicer nekako v slogu, da če bosta že ostala, pač ne bosta igrala. 

Karaselimović se je izgovoril na – Bišćana!

...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: olimpija, plts

Članki iz rubrike