testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Jure Bororić & Andrej Miljković
Jure Bororić & Andrej Miljković
2 16.06.2018 08:16:53

BIŠĆAN v intervjuju leta: Že prvi mesec sem DVAKRAT DAL ODPOVED. Zdaj vam dajem VSO RESNICO o dogajanju v Olimpiji!

Martin Metelko
Odstaveljeni trener Olimpije je odprl dušo s platom razkritij, pojasnil, osvetlitev, obtožb.

Javnost se je sprva spraševala, ali bo ostalo pri vaših zelo skopih pojasnilih, ki ste jih dali takoj po prekinitvi pogodbe z Olimpijo. Spraševala se je, ali boste obširneje in konkretneje predstavili svojo zgodbo, pri tem pa se je vsem skupaj že zdelo, da se ne boste več oglasili. Kaj se je dogajalo?
Namerno sem pustil, da mine določen čas. Bil sem odločen obsežneje nastopiti v javnosti, a sem želel, da se čustva nekoliko pomirijo, saj človek z določeno časovno distanco precej bolj realno pogleda na dogodke in ljudi. Želel sem počakati, hkrati pa sem ves čas vedel, da sem dolžen povedati resnico. Navijačem in privržencem Olimpije, a tudi širši nogometni in športni javnosti sem dolžen predstaviti svojo zgodbo. To dolgujem tudi svojim pomočnikom, s katerimi nihče nikoli ne bo naredil intervjuja, pa tudi vsem ostali ljudem, ki so kot kolateralne žrtve brez kakršnegakoli razloga dobili odpovedi. Pravzaprav so jih dobili samo zato, ker so pošteno opravljali svoje delo.

Je mogoče najprej poudariti pozitivne stvari? Velikokrat ste dejali, da jih med enoletnim bivanjem v Ljubljani ni manjkalo?
Absolutno. Kar zadeva zasebno perspektivo, bo preteklo leto vedno imelo zelo posebno mesto v mojem srcu. Izrazito pozitivno, da ne bo pomote. Iz Ljubljane sem s seboj odnesel najlepše mogoče spomine in ponovil bom, kar sem že poudaril: v vsem tem času nisem doživel niti najmanjše neprijetnosti. Ravno nasprotno; kjerkoli sem bil, sem se počutil nadvse dobro, nadvse prijetno. Spoznal sem številne prekrasne ljudi, ki so moje bivanje v Ljubljani naredili zares lepo. Kar zadeva poklicni vidik, je bilo podobno – nisem si mogel želeti boljšega in lepšega leta. Zaradi vsega, kar se je dogajalo, so občutki še bolj posebni. Osvojili smo vse, kar smo lahko, postavili smo kup rekordov, ustvarili izrazito pozitivno ozračje med navijači in naredili trdne temelje, na katerih lahko klub kakovostno raste. Vsi, ki smo k temu prispevali svoje, smo na svoje dosežke lahko zelo ponosni.

Gremo zdaj lahko na tisto drugo, temnejšo stran?
Zato smo tukaj.

Po naših informacijah ste praktično dobili odpoved že po tistem famoznem srečanju s Celjem, ko smo te zanesljive informacije tudi objavili. Olimpija jih je zanikala, vi pa zdaj lahko poveste, kaj se je dogajalo?

Seveda. .....

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE NA TREH STRANEH DANAŠNJE TISKANE ŠTEVILKE EKIPE SN. NAJDETE JO TUDI NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike