stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
5 12.06.2018 12:13:35

HUDA KAZEN za Olimpijo, Maribor bo plačal skoraj 10 TISOČ EVROV manj

Martin Metelko
Disciplinskii sodnik NZS brez milosti.

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je poskrbel, da zadnji prvenstveni krog še ni utonil v pozabo, danes je namreč izrekel kazni zaradi neprimernih dogodkov na stadionu ob Kamniški Bistrici in v Ljudskem vrtu.

Olimpijo je zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev kaznoval s kar 15 tisoč evri. V obrazložitvi je zapisano, da je šlo za množično prižiganje bakel na tribuni, bakle so bile odvržene na atletsko stezo, aktiviran je bil topovski udar, bakle so bile odvržene na igralno površino, aktivirana so bila pirotehnična sredstva na tribuni, navijači so vdrli v ograjeni del igrišča, uničevali stole in obmetavali varnostnike, povzročili so prekinitev tekme, nakar se je zgodil še množični vdor navijačev in članov organizirane navijaške skupine na igrišče po koncu tekme, kjer so bila prav tako aktivirana pirotehnična sredstva.

Zaradi domnevne slabe organizacije dvoboja je bil uveden tudi disciplinski postopek zoper Domžale, a je bil medtem ustavljen.

Mariborčani bodo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev na tekmi z Gorico odšteli 5700 evrov (prižiganje bakel na tribuni, odvrženi trakovi na igralno površino, povzročitev prekinitve tekme, množično prižiganje bakel na tribuni, bakle odvržene na igralno površino, žaljivo izražanje o NZS, vdor navijačev na igrišče po koncu tekme).

Članki iz rubrike