Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 12.06.2018 11:33:51

Kaj se dogaja? IZREDNA SKUPŠČINA v Fazaneriji!

Aleš Cipot/Fotolens
V sredinem večeru se bo sestal najvišji organ novega prvoligaša iz Murske Sobote.

V novem (starem) prvoligašu iz Murske Sobote se bo v sredo zgodil premik na vrhu klubske piramide. Sklicana je izredna skupščina, na kateri bo odstopil predsednik Boris Cigüt, hkrati bodo izvolili njegovega naslednika. Prvi mož naj bi se poslovil zaradi preveč službenih obveznosti, vendar naj bi ostal v upravnem odboru, o tem, kdo bo zasedel njegov položaj, pa lahko le ugibamo. Oziroma sklepamo, ampak nikakor ne bi bilo presenečenje, če bi glavno vlogo tudi uradno prevzel Robert Kuzmič, ki je že vse od prihoda v Fazanerijo alfa in omega kluba ter ima največji del zaslug za to, da se Mura vrača na nekdanja pota. Do zdaj je bil uradno član UO.

Pretresov v nobenem primeru ne gre pričakovati, medtem pa navijači še naprej nestrpno pričakujejo informacije o okrepitvah. "Delamo zagnano. Pogovori so v polnem zamahu, nekateri dogovori so celo že sklenjeni, toda dokler pogodba ne bo podpisana, o imenih seveda ne morem govoriti. Iščemo ustrezne rešitve, v svoje vrste želimo privabiti mlade, ambiciozne igralce, ki so pripravljeni naporno delati. Prepričan sem, da bomo imeli konkurenčno zasedbo," je povedal podpredsednik in športni direktor črno-belih Denis Rajbar.

Ante Šimundža in njegovi varovanci se bodo v nedeljo zbrali na skupni večerji, v ponedeljek (18. junija) pa bodo opravili prvi trening v pričakovanju prvoligaške sezone.

Članki iz rubrike