stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
4 12.06.2018 11:20:41

Luka Zahović na izhodnih vratih? Zlatko Zahović s SLABIMI NOVICAMI za vse navijače: Stvari so zelo daleč, Maribor ga bo ...

Drago Wernig - TAKA
Luka Zahović je trenutno najbolj vroč igralec Maribora.

Mladi slovenski napadalec, ki je v spomladanskem delu sezone navduševal v dresu Maribora in si po izjemnih predstavah z 18. zadetki prislužil naziv najboljšega strelca prvenstva, naj bi bil na izhodnih vratih. Zanimanje je ogromno, to je potrdil tudi športni direktor Maribora v odhodu. Zlatko Zahović se je v obširnem intervjuju, ki ga je dal za Večer, dotaknil tudi izjemnega zanimanja za Luko. "Za Luko je ogromno zanimanja. Bile so že konkretne ponudbe, a ni prišlo do dogovora. So pa stvari zelo daleč. Maribor ga bo težko zadržal."

Ali je morebiten odhod 22-letnega napadalca na kakršenkoli način povezan z dogajanjem v klubu in napovedjo Zlatka Zahovića, da se poslavlja od Maribora? "Tu ni nobene povezave. Luka se odlično počuti v klubu. Je pa jasno, da mora NK Maribor, ko dobi ugodno ponudbo, prodati igralca. To bi lahko bila še ena zgodba o uspehu, ker bo klub dobil zajetno odškodnino. Zagotovo pa Luka ne bo šel, ker sem šel jaz. Res je, da fant čuti ogromno stvari, ni mu prav, kaj se dogaja, a z dušo in telesom ostaja predan klubu in svoji karieri."

Članki iz rubrike