Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2018 16:30:33
Deli članek:

Milanič priznal, da se mariborska 'KRAJA' Olimpiji ni izplačala! Ni ovinkaril in povedal natanko tako, kot si misli!

Drago Wernig - TAKA

Darko Milanič o ne prav posrečenih okrepitvah.

Zimski prestopni rok je bil za Maribor srednje uspešen. Medtem ko so v Janu Mlakarju dobili vrhunsko okrepitev, se Alexandru Cretu in Kassim Doumbia nista izkazala. Prvi je sicer dobil precej priložnosti na začetku pomladi, a je bil povsem izgubljen, drugi se je že kaj kmalu poškodoval.

»Za Alexandrom je pomlad, v kateri se ni znašel tako, kot smo pričakovali. Na koncu zadnje sezone se je poškodoval in je še zmeraj poškodovan. Bomo videli. Trenerji bomo naredili vse, da bi ga vključili, da bi razumel, kar se od njega zahteva. Fant je odličen profesionalec, trenira zelo zavzeto in je tudi v trenutkih, ko ni bil v prvem planu, stal ekipi ob strani. To je zelo pomembno. Prepričan sem, da bo v naslednji sezoni dočakal svoj trenutek. Prvi pogoj je, da je zdrav,« je o Cretuju povedal Milanič.

Njegove besede o Doumbiaju pa samo potrjujejo, da Milanič osrednjemu branilcu ne zaupa: »Vesel sem, da je treniral z nami že v prejšnji sezoni, vendar nisem prepričan, da bo tako kot drugi zdržal vse napore. Morali bomo popaziti nanj. Upam, da bo lahko igral na prijateljskih tekmah in na njih pokazal, da spada v prvo moštvo. Mora se potruditi, toda ima kar nekaj konkurentov, ki so zelo izkušeni, in za položaj osrednjega branilca so izkušnje zelo pomembne.«