Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2018 11:20:03
Deli članek:

TRIGLAV PRESENETIL: Dončić novi trener kranjskih nogometašev

Grega Wernig

Siniša Brkić je imenoval svojega naslednika.

Kdo bo na kranjski klopi nasledil Sinišo Brkića? "Tega vam v tem trenutku še ne morem povedati. Potekajo intenzivni pogovori, toda imena še ne morem razkriti, bo pa bržčas znano že kmalu,« je po sredini povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za popolnitev 1. SNL odvrnil poslej ’le’ še športni direktor Triglava Siniša Brkić, a zdaj dvomov ni več.

Kolegi iz Ekipe SN so že v današnji izdaji razkrili novega prvega moža stroke kranjskega prvoligaša, zdaj je vse skupaj postalo tudi uradno. Triglav je potrdil novega trenerja, ki je kar precejšnje presenečenje, na klop Gorenjcev je namreč sedel Dejan Dončić, ki se je znašel pred velikim izzivom, saj do zdaj članske ekipe še ni vodil. Poznamo ga kot strokovnjaka za delo z mladimi, nase je opozoril ob Kamniški Bistrici, kjer je preživel kar 13 let. Zadnjih šest je bil vodja mladinskega nogometnega centra dvakratnih prvakov in ima obilo zaslug, da so Domžalčani mlajše selekcije spravili na zavidljivo raven tudi v evropskih razmerah, v prejšnji sezoni je vodil tudi kadetsko ekipo.

NKTRIGLAV.SI
Zdaj se od rumene družine torej postavlja, sicer pa kranjski izbor 45-letnega trenerja ni tako presenetljiv, kot je morda videti na prvo žogo. Triglav ima mlado ekipo z veliko obetavnimi fanti in Siniša Brkić se je odločil za nekoga, ki je vadbe s perspektivnimi igralci zelo vešč.