Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
23 27.05.2018 21:35:44

Takšnega Milaniča NE POZNATE! Zavrnil ogled sporne enajstmetrovke in OSUPNIL: Zelo zanimivo bi bilo slišati ...

Drago Wernig - TAKA
Strateg Maribora Darko Milanič tudi po sporni enajstmetrovki.

Mariboru ni uspelo, kljub zmagi proti Gorici je naslov romal v Ljubljano. Olimpija je prišla do zadetka za naslov prvaka s pomočjo enajstmetrovke, ki je močno razjezila Štajersko. Razočaranje med navijači je bilo ogromno, "na tleh" so bili tudi nogometaši. In jasno tudi Darko Milanič. Ta je bil sicer vidno ganjen, ker so kljub izgubi naslova mariborski navijači svoje ljubljence pospremili z aplavzi, vendar razočaranja ob načinu, na katerega so izgubili naslov prvaka, ni mogel skrivati.


"Nisem videl še ničesar, bom si pa jasno vse skupaj pogledal," je primorski strateg na klopi vijoličastih najprej dejal, da ni videl, kako je Olimpija prišla do enajstmetrovke. Po tekmi ni želel videti posnetka, bolečina je bila prevelika. Darko Milanič ni želel niti pogledati, kaj je Damir Skomina okarakteriziral za najstrožjo kazen, enajstmetrovke si niso želeli ogledati niti številni mariborski nogometaši.

No, nekateri so si jo in so se samo cinično smejali, drugi še niso zbrali poguma, da bi pogledali najstrožjo kazen v korist Ljubljančanov. "Ne želim tega gledati," je Milanič zavrnil ogled posnetka. "Mene bolj zanima, kaj vi mislite? Najlažje je vprašati mene, kaj jaz mislim. Zelo me zanima, kaj vi mislite? To je bolj pomembno v tem trenutku! Ker je pri nas, ki smo igrali, razočaranje jasno zelo veliko. Zelo zanimivo pa bi bilo slišati, kaj vi mislite o tej situaciji. In želel bi, da to potem tudi iskreno napišete. To je bolj pomembno," je po tekmi nagovoril novinarje, nato pa na pripombo, da bi le redkokateri sodnik pokazal na belo točko, dodal le še: "Mislim, da ste povedali že dovolj. Nadaljnji komentarji so nepotrebni ..."

Članki iz rubrike