urankar Odkrito.si

Voditelju na TV Slovenija je najhuje pri ženskem ...

selma blair Svet24.si

FOTO: Hollywoodska zvezdnica šokirala z novico o ...

jasnovidnost Petisvet.si

6 znakov, da ste povezani z višjo silo

pahor štefanec Svet24.si

Šef KPK Boris Štefanec jamra zaradi 3500 evrov ...

Tanja Poberžnik (1) Svet24.si

Slovo še ene slovenske igralke

Kendall jenner Najstnica.si

Kendall Jenner šokirala z izbiro čevljev

Tara Zupančič in Jan Bučar Njena.si

Tara Zupančič se je popolnoma predala zabavi

nu
nu
23 27.05.2018 21:35:44

Takšnega Milaniča NE POZNATE! Zavrnil ogled sporne enajstmetrovke in OSUPNIL: Zelo zanimivo bi bilo slišati ...

Drago Wernig - TAKA
Strateg Maribora Darko Milanič tudi po sporni enajstmetrovki.

Mariboru ni uspelo, kljub zmagi proti Gorici je naslov romal v Ljubljano. Olimpija je prišla do zadetka za naslov prvaka s pomočjo enajstmetrovke, ki je močno razjezila Štajersko. Razočaranje med navijači je bilo ogromno, "na tleh" so bili tudi nogometaši. In jasno tudi Darko Milanič. Ta je bil sicer vidno ganjen, ker so kljub izgubi naslova mariborski navijači svoje ljubljence pospremili z aplavzi, vendar razočaranja ob načinu, na katerega so izgubili naslov prvaka, ni mogel skrivati.

"Nisem videl še ničesar, bom si pa jasno vse skupaj pogledal," je primorski strateg na klopi vijoličastih najprej dejal, da ni videl, kako je Olimpija prišla do enajstmetrovke. Po tekmi ni želel videti posnetka, bolečina je bila prevelika. Darko Milanič ni želel niti pogledati, kaj je Damir Skomina okarakteriziral za najstrožjo kazen, enajstmetrovke si niso želeli ogledati niti številni mariborski nogometaši.

No, nekateri so si jo in so se samo cinično smejali, drugi še niso zbrali poguma, da bi pogledali najstrožjo kazen v korist Ljubljančanov. "Ne želim tega gledati," je Milanič zavrnil ogled posnetka. "Mene bolj zanima, kaj vi mislite? Najlažje je vprašati mene, kaj jaz mislim. Zelo me zanima, kaj vi mislite? To je bolj pomembno v tem trenutku! Ker je pri nas, ki smo igrali, razočaranje jasno zelo veliko. Zelo zanimivo pa bi bilo slišati, kaj vi mislite o tej situaciji. In želel bi, da to potem tudi iskreno napišete. To je bolj pomembno," je po tekmi nagovoril novinarje, nato pa na pripombo, da bi le redkokateri sodnik pokazal na belo točko, dodal le še: "Mislim, da ste povedali že dovolj. Nadaljnji komentarji so nepotrebni ..."

Članki iz rubrike