dragojevic Odkrito.si

Življenjska drama Doris Dragović

kmetija Svet24.si

Tekmovalci Kmetije skupaj so praznovali Zdenkin ...

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

nu
nu
23 27.05.2018 21:35:44

Takšnega Milaniča NE POZNATE! Zavrnil ogled sporne enajstmetrovke in OSUPNIL: Zelo zanimivo bi bilo slišati ...

Drago Wernig - TAKA
Strateg Maribora Darko Milanič tudi po sporni enajstmetrovki.

Mariboru ni uspelo, kljub zmagi proti Gorici je naslov romal v Ljubljano. Olimpija je prišla do zadetka za naslov prvaka s pomočjo enajstmetrovke, ki je močno razjezila Štajersko. Razočaranje med navijači je bilo ogromno, "na tleh" so bili tudi nogometaši. In jasno tudi Darko Milanič. Ta je bil sicer vidno ganjen, ker so kljub izgubi naslova mariborski navijači svoje ljubljence pospremili z aplavzi, vendar razočaranja ob načinu, na katerega so izgubili naslov prvaka, ni mogel skrivati.

"Nisem videl še ničesar, bom si pa jasno vse skupaj pogledal," je primorski strateg na klopi vijoličastih najprej dejal, da ni videl, kako je Olimpija prišla do enajstmetrovke. Po tekmi ni želel videti posnetka, bolečina je bila prevelika. Darko Milanič ni želel niti pogledati, kaj je Damir Skomina okarakteriziral za najstrožjo kazen, enajstmetrovke si niso želeli ogledati niti številni mariborski nogometaši.

No, nekateri so si jo in so se samo cinično smejali, drugi še niso zbrali poguma, da bi pogledali najstrožjo kazen v korist Ljubljančanov. "Ne želim tega gledati," je Milanič zavrnil ogled posnetka. "Mene bolj zanima, kaj vi mislite? Najlažje je vprašati mene, kaj jaz mislim. Zelo me zanima, kaj vi mislite? To je bolj pomembno v tem trenutku! Ker je pri nas, ki smo igrali, razočaranje jasno zelo veliko. Zelo zanimivo pa bi bilo slišati, kaj vi mislite o tej situaciji. In želel bi, da to potem tudi iskreno napišete. To je bolj pomembno," je po tekmi nagovoril novinarje, nato pa na pripombo, da bi le redkokateri sodnik pokazal na belo točko, dodal le še: "Mislim, da ste povedali že dovolj. Nadaljnji komentarji so nepotrebni ..."

Članki iz rubrike