Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 25.05.2018 12:19:59

PREPRODAJALCI, PAZITE SE! Navijači Olimpije napovedujejo rekord in opozarjajo oportuniste: Pokličite jih in jim ...

www.alesfevzer.com
Navijači Olimpije se odpravljajo na morda celo najbolj pomembnejše gostovanje v letošnji sezoni, če bo Maribor v Ljudskem vrtu premagal Gorico, bo ljubljanskemu prvoligašu za končni uspeh v Domžalah zadostoval že remi.

Tega se zavedajo tudi najzvestejši navijači Olimpije, ki so vse vstopnice, ki so jim bile na voljo, pograbili kot vroče žemljice. A med temi so se pojavile tudi osebe, ki so se na ta račun skušale okoristiti. Na spletu so se tako že pojavile vstopnice z desetkratno ceno, kot jo je bilo moč kupiti v prosti prodaji.


A za takšne imajo člani navijaške skupine Green Dragons posebno sporočilo oziroma celo opozorilo. "Vezano na dogajanje s preprodajo kart, predlagamo, da se poslužite že znane taktike med Dragonsi. Pokličite preprodajalce in jim po hitrem postopku pokažite, kako zelo imate radi Olimpijo. Naj bo to prijazno opozorilo, da se naslednjič kaj takšnega imbecili niti spomnili ne bodo," so sporočili člani uradne navijaške skupine ljubljanskega prvoligaša.

Ob tem vse tiste, ki se bodo podali na pot v Domžale, vabijo, da se pridružijo rekordnemu zboru pred tekmo. V nedeljo se bodo vsi navijači Olimpije ob 14. uri zbrali na Dolgem mostu in v rekordni koloni krenili proti Domžalam.

Članki iz rubrike