GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
34 25.05.2018 08:47:01

Predstavnik Maribora OSTRO nad NZS, ČEFERINA,SODNIKE, ABASSA! Žalitve, grožnje, ŠOKANTNE BESEDE!

Drago Wernig - TAKA
Pred zadnjimi 90 minutami letošnje sezone se je dodobra zakuhalo.

V nedeljo bomo dobili končno odločitev o tem, kdo bo slovenski državni prvak za sezono 201//18. V tem trenutku najboljše kaže Olimpiji, ki za potrditev šestega naslova potrebuje le točko na gostovanju v Domžalah, Maribor upa, da bodo Ljubljančani v nedeljo izgubili pri lokalnih tekmecih, kar bi jim ob domači zmagi nad Gorico omogočilo, da še petnajstič visoko v zrak dvignejo 'kanto' za najboljšega. 

A pred zadnjimi 90 minutami se je dodobra zakuhalo. V štajerski prestolnici so namreč v tem trenutku izjemno besni na Nogometno zvezo Slovenije in predvsem disciplinskega sodnika Romana Roglja, ki je po njihovem mnenju (in mnenju številnih nevtralnih ljubiteljev nogometa) precej preblago kaznoval nogometaš Olimpije Abassa Issaha, ko mu je za prijemanje za mednožje in kazanje svojega premoženja mariborskim navijačem izrekel kazen v obliki ene same tekme prepovedi igranja.

Blaga kazen je kot rečeno izjemno razbesnela Mariborčane, na družabnem omrežju Facebook pa se je oglasil eden izmed predstavnikom vijoličastih, Matjaž Šalamun 'Šalca', ki v Ljudskem vrtu opravlja vlogo uradnega napovedovalca, v štajerski prestolnici pa ga poznajo tudi kot moderatorja na Radiu City. 

vrsic salca hotic dw
Drago Wernig - TAKA
'Šalca' ni mogel skriti svojega besa, ostro je napadel NZS, Čeferina, sodnike in tudi Abassa. Njegov zapis objavljamo v celoti in brez kakršnih koli popravkov. "Gospodje iz NZS oziroma, nehajmo si mazat oči, še vedno, gospod Čeferin. Nimam navade iskat izgovorov, sploh v športu in resnično ne verjamem v teorije zarote ter jih ne širim in ne zavajam ljudi.

Ampak po vaši zadnji razsodbi v primeru Abass, pa ste resnično dokazali, da si vsi skupaj tam želite, da je prvak iz Ljubljane. Kako drugače pametno razložiti vašo odločitev o kazni ene same tekme za vedenje, ki ni samo nešportno ampak je tudi povzročitev splošne nevarnosti. Ne morem mimo primera Zahovič in 6 mesečnega suspenza, ki v NIČEMER ne presega, upam si trditi, je celo dosti manjše "zlo" od tega, kar je storil Abass. In vi ga seveda niste prikrajšali za zadnjo, odločilno tekmo Olimpije. Kako prozorno. Že celo sezono trpim antitalente, ki jih delegirate v obliki sodnikov in upam se staviti, da vsaj polovico njih, šport nikoli ni zanimal. Brez občutka. Kot vaše odločitve. Ker zadnja in nekatere prej so samo dokaz, da NK Maribora ne spoštujete. Prej nasprotno. Morali pa bi biti ponosni na nas in naše uspehe, ker z reprezentanco niste in ne boste naredili nič. 

Nikoli nisem mislil, da bom lahko to napisal ampak bom. Ponosen sem na tistih nekaj navijačev, ki so preskočili ograjo na vzhodu, ker bodo raznorazni Abassi v prihodnje dvakrat premislili, predno naredijo kakšno podobno svinjarijo. Ker vaša kazen jih od takšnih dejanj ne bo odvrnila. Dajte tu pa tam v svojih razkošnih sobanah onkraj Trojan tudi prižgati luč, da vidite kdo ga komu vleče. In ne igrajte se z Mariborom in našimi čustvi, ker ne bo dobro.......za vas. #mismomaribor #nipredaje"

Članki iz rubrike