kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.05.2018 09:15:26

S kakšno zasedbo se bo Krško lotilo Olimpije? Trener Ščulac razkriva karte: To so igralci, ki bodo igrali ...

www.alesfevzer.com
Kako zelo resno se bo Krško zoperstavilo Olimpiji, ki se bori za naslov prvaka?

Krško na današnji tekmi z Olimpijo nima česa izgubiti, Olimpija na drugi lahko izgubi strani ogromno. Morebiten spodrsljaj Ljubljančanov bi lahko izkoristili Mariborčani, ki bi se z zmago zavihteli na vrh lestvice. Številne kakopak zanima, kako se bo Krško, ki ima obstanek že zagotovljen, lotilo Ljubljančanov.

Dvoboj v Ljubljani bo kakopak pritegnil precej pozornosti, obeta se zanimiva tekma. Trener Krškega Alen Ščulac je na tekmi prejšnjega kroga odpočil nekatere starejše oziroma izkušenejše igralce, pri porazu v Domžalah so tako sodelovali nekateri mlajši igralci. Tokrat temu ne bo tako.



"Na tekmo z Olimpijo se pripravljamo kot na vsako drugo tekmo. Glede na to, da smo imeli zadnje srečanje pred le dvema dnevoma, bom v moštvo uvrstil izkušenejše igralce. Zakaj? Ker se bojimo, da ob koncu prvenstva ne bi prišlo do poškodb zaradi preobremenitev," je razmišljal primorski strateg na klopi Krškega, ki ima, tako kot večina klubov, nekaj težav s sestavo ekipe.

"Imamo nekaj težav, pa vendar gremo naprej. V Stožicah bodo priložnost dobili tisti, ki so bili v Domžalah na klopi," je dejal trener Krškega, ki je kar nekaj let prebil v zelenem gnezdu. A to ga v tem trenutku ne zanima, cilj je nadvse jasen. "Treba je vedeti, da smo se v drugem delu prvenstva vsem ekipam, tudi najboljšim, dobro postavili po robu. Tudi z močnejšimi nasprotniki smo odigrali zelo dobro in mislim, da bo tako tudi tokrat. Naši fantje se borijo za barve Krškega. Nas ne zanimajo ne težave nasprotnega moštva, še manj pa evforija Olimpije. Poskusili bomo odigrati pravo tekmo, na rezultat, kaj nam bo to prineslo, pa bomo videli na koncu srečanja."

Značke: olimpija, krško

Članki iz rubrike