sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
5 20.05.2018 12:37:48

Kljub zmagi še zmeraj na nasprotnih bregovih? Po tej presenetljivi potezi Mandarića ni NOBENIH DVOMOV!

alesfevzer.com
Igor Bišćan užival velikansko podporo s strani igralcev in navijačev. Kaj pa vodstvo kluba?

Trener Olimpije Igor Bišćan je bil pred kratkim na izhodnih vratih, Milan Mandarić se je po skromni seriji v spomladanskem delu tekmovanja, po kateri je Maribor po visokem zaostanku celo prehitel Olimpijo, spogledoval z njegovo odstavitvijo. A takrat so hrvaškemu strategu v bran stopili navijači, ki so mu izrekli jasno podporo, svoje so povedali tudi nogometaši.


Bišćan je tako ostal trener zmajev, po sobotni zmagi nad Mariborom pa se vse zdi, da bo tako ostalo do konca sezone. Do konca sta sicer le še dva kroga, Olimpija pa ima vse v svojih rokah.

A da v klubu ni vse v najlepšem redu, dokazuje tudi zadnja poteza vodstva Olimpije. Milan Mandarić, ki se je v preteklosti po nekaterih odmevnejših zmagah svojih igralcev napotil v slačilnico zmajev, da bi jim osebno čestital za ta uspeh, tokrat ni obiskal garderobe. Zmajem naj ne bi čestitala niti najtesnejša sodelavca ameriškega poslovneža Mladen Rudonja in Sebastjan Cimerotić. Razlogi za to potezo niso znani, vseeno pa se je Mandarić oglasil. Prek klubske spletne strani je sporočil: "Včeraj so naši fantje prišli do velike zmage v Mariboru. Rad bi jih pohvalil za pogumno in vztrajno igro, za katero so bili nagrajeni z izjemno zmago. To je nogomet, kakršnega igrajo šampioni in to je Olimpija, na katero smo vsi ponosni! V sredo nas čaka nova pomembna tekma. Skupaj gremo proti naslovu prvaka."

Članki iz rubrike