franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 17.05.2018 20:15:47

VELIČINA DARKA MILANIČA! Tik pred derbijem se je takole POKLONIL ... PONOSU OLIMPIJE

Drago Wernig - TAKA
Trener Maribora je v prvi vrsti človek, Slovenec in nogometni zanesenjak.

Čeprav je bilo na tiskovni konferenci Maribora pred sobotnim derbije jasno dano vedeti, da lahko beseda teče le o obračunu z Olimpijo, pa so bili odgovorni pri vijoličastem klubu in trener vodilne ekipe slovenske lige Darko Milanič pripravljeni narediti eno izjemo. Poklon za to, kajti prav poseben mladenič si je to izjemo zaslužil. In poklon za to, saj je Milan z zelo izbranimi besedami govoril o ponosu ... da, ravno Olimpije. 

V sredinem večeru je slovenski nogomet dočakal velik trenutek. Dobili smo novega igralca z evropsko lovoriko, Jan Oblak je z Atleticom osvojil ligo Europa. Madridska zasedba je bila v finalu prepričljivo boljša od Marseilla, ki je v zadnjem kvalifikacijskem krogu izločil Domžale, povrhu je slovenskemu reprezentančnemu vratarju medaljo predal Slovenec – predsednik Uefe Aleksander Čeferin. Klubske barve so tu nepomembne. 

»To je za vsakega izmed nas čudovit trenutek, za Jana Oblaka še posebej. S svojo ekipo je zasluženo slavil in osvojil evropsko lovoriko, kar nikakor ni lahko. Vsa čast, čestitke,« se je na dogajanje v Lyonu odzval Darko Milanič in snel klobuk pred čuvajem mreže, ki je seveda zrasel v Olimpiji, zaradi katerega se Olimpija danes tolče po prsih in ki bo v soboto med derbijem zagotovo stiskal pesti za svoje zeleno-bele. 

Značke: milanič, oblak, derbi

Članki iz rubrike