Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 17.05.2018 10:22:12

TAKO si že dolgo ni nihče privoščil ZELENIH! Filipović: Moj klub je kot ... OLIMPIJA! Zato, ker ...

Drago Wernig - TAKA
Nekdanji nogometaš Maribora Željko Filipović ni izgubil smisla za humor.

V sredo je nogometni svet na dolgo in široko poročal o klubu nekdanjega nogometaša Maribora Željka Filipovića. Beloruski prvoligaš Dinamo iz Bresta se je namreč okrepil z Diegom Maradono, vloga legendarnega Argentinca pri Dinamu iz Bresta pa je še zdaj velika neznanka.

To je tema, o kateri kaj več ni znal povedati niti Filipović, saj se bo igralcem predstavil šele po koncu svetovnega prvenstva v Rusiji. Zato pa smo Filipovića vprašali tudi o izkušnji v Belorusiji. Nad razmerami je bil prijetno presenečen, v tamkajšnjem prvenstvu pa je vladar številka ena brez dvoma BATE Borisov. "Gre za kakovosten klub tudi v evropskih razmerah. BATE je nekaj takšnega, kot je Maribor v Sloveniji, mi pa smo ... Mi pa smo kot Olimpija, ki tu in tam kaj osvoji," se je nasmejal član Dinama in pristavil: "Šala, to je šala ..."

Seveda nas je zanimalo, kaj misli o prihajajočem večnem derbiju v Ljudskem vrtu. Kdo bo zmagal? "Mar me morate zares vprašati kaj takega? Popolnoma jasno je, da bom stiskal pesti za svoj nekdanji klub, ki mi je dal ogromno, in za prijatelje, ki jih imam v Ljudskem vrtu še vedno veliko in s katerimi sem v stiku, zmaga pa naj boljši."

CELOTEN POGOVOR Z ŽELJKOM FILIPOVIĆEM, V KATEREM JE GOVORIL TUDI O SLAVNEMU ARGENTINCU, OLIMPIJI IN MARIBORU, SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike