zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
2 13.05.2018 20:20:43

EPSKI ŠOV Alfreda Jermaniša na ZELENICI in na TISKOVNI KONFERENCI! Zato je 'Švicko' nekaj posebnega (video)

alesfevzer.com
Če menite, da je bilo drame samo pri Olimpiji, potem morate videti, kako je znova zablestel Alfred Jermaniš.

Začelo se je na igrišču, ko je četrtemu sodniku pokazal, kako se po njegovem mnenju nogometaši Olimpije mečejo po tleh, da bi izsilili odločitev sodnika. To je letelo predvsem na prekršek Humarja nad Savićem.

Šov pa se je nato prestavil v konferenčno sobo, kjer je blestel še z izjavami. "V Olimpiji sem preživel tri čudovita leta, ko nismo igrali v prvi ligi. Z Olimpijo sem bil državni prvak v prvi sezoni v samostojni Sloveniji, navijam pa za Liverpool. Gospod na moji levi je igral za Liverpool. Žal mi je, da Olimpija danes ni pobrala vseh pik. Vendar jaz se borim za barve mojega kluba in do nadaljnjega so barve mojega kluba tiste Ankarana."

Potem ko sedem minut ni dobil vprašanja, ker so novinarji oblegali Bišćana, pa je dejal: "No, vsaj nekdo me kaj vpraša." Potem pa je še malce polaskal Olimpiji in jim odkrito priporočil svoje varovance. "Mi smo bili na tekmi proti Olimpiji v izložbi. Tako kot se igralci Olimpije in Maribora želijo prodati v tujino, tako se moji fantje želijo prodati v Olimpijo in v Maribor. Mislim da so predstavniki Maribora prejšnji teden videli naše fante, ta konec tedna pa so jih videli še pri Olimpiji. Vsak se bori za nekaj. Ogromno smo dobili na tej tekmi. Naši igralci so se želeli predstaviti, če ne bomo dobili licence. Takšno je življenje in treba je iti naprej."

Analogije o avtobusih je bila naslednja. "Olimpija, kakršnakoli že je, ima vedno v svojih vrstah kakovost. Nenazadnje so bili do te tekme prvi na lestvici. Mi smo postavili tri avtobuse. Ni jih enostavno prebiti, še posebej če so Mercedesovi. Nogomet ste igrali, to zagotovo veste. Tudi pri veteranih postaviš zadaj pet igralcev in ne boš dobil gola. Osredotočeni smo bili na branjenje in da morda z dvema hitrima igralcema pridemo do gola. Zabili smo vratnico. Vedeli smo, s čim se lahko zoperstavimo Olimpiji. Nogomet je nogomet, lahko bi dobili gol po enajstmetrovki v 90 minuti. Ni važno kdaj je dosojena, ali v prvi ali v zadnji minuti. Dosojena je in tu ne moremo kaj. V košarki se včasih vse odloči v tretji ali pa drugi četrtini, naslednjič kdaj drugič."

In potem še epski zaključek zakaj so drugi polčas začeli z desetimi igralci, ker ni bilo Tima Vodeba"Hoteli smo dati prednost Olimpiji. Enostavno smo šli na igrišče, Vodeb pa je bil na WC-ju. Baje da je napravil velikega in ni potegnilo, zato je zamudil. Vprašanje je zakaj je sodnik začel z desetimi."

Članki iz rubrike