Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
28.04.2018 17:21:12
Deli članek:

Branilec Maribora pravi: Ko daš skozi tako težke trenutke, si močnejši

Drago Wernig - TAKA

Saša Ivković v dresu Maribora kaže vse boljše predstave.

Samozavest je tudi pri njem po nekaj zaporednih zmagah (še) zrasla. "Vedeli smo, da se bomo dvignili, če bomo povezali dve zmagi. S prvo zmago se je vzdušje, ki je tukaj sicer vedno fantastično, še izboljšalo. Rezultati so nas dvignili," je dejal v pogovoru za Večer.

Štirindvajsetletni Srb je bil sicer rojen v Vukovarju, ravno v času vojne vihre na Hrvaškem. "Rojen sem bil v nemirnem času. Moja starša sta iz Hrvaške, tako kot številni Srbi, ki so med vojno morali zapustiti dom. Težko obdobje, a to je za nami. Ko zdaj pogledam nazaj, sem srečen za vse, kar se je zgodilo po tem. Ko daš skozi tako težke trenutke, si močnejši," razmišlja Ivković.

Kot nekdanji član Partizana je seveda jasno, da si ima marsikaj povedati s trenerjem Darkom Milaničem in športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem, ki sta bila prav tako člana črno-belih. "Takoj je bila to tema pogovora. Tudi onadva sta sta partizanovca kot jaz. To je bila prva skupna točka. Večkrat se spominjamo kakšnih igralcev, trenerjev, debatiramo o Partizanu," pravi Ivković.