kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.04.2018 09:08:48

Kaj se dogaja v Kranju? Iz Triglava KRIČIJO o krivici, sporočilo za javnost vam bo dalo misliti ... (video)

Drago Wernig - TAKA
Triglav vse bolj obupan nad spornimi sodniškimi odločitvami.

Triglav je prepričan, da se mu godi krivica. V letošnjem spomladanskem delu sezone sploh še ni okusil slasti zmage, trenutno zaseda povsem zadnje mesto na prvenstveni lestvici, po zadnjih dogodkih pa so se v klubu odločili, da vso zadevo komentirajo. 

"V klubu neradi komentiramo sojenje. Odnos do sodnikov je bil vedno več kot korekten, pred in po tekmah poskrbimo za okrepčilo, vselej zagotovimo vse, kar potrebujejo za nemoteno delo. Ugotavljamo pa, da je sodniških napak vedno več. In v večini v našo škodo. Sojenje na zadnjih dveh domačih tekmah pa je bilo katastrofalno. Seveda se ti potem prikradejo v misli različni scenariji. Od tega, da je to načrtovano, da se utira pot klubom, ki pomenijo večjo perspektivo za prvo ligo, do osebnih zamer. Upam, da temu ni tako. Da gre le za neznanje, slabo presojo. A ključno je, da so vse te odločitve vplivale na potek tekme. Nezadovoljstvo navijačev do takšnega sojenja je ogromno. Posledice lahko hitro privedejo do posameznih incidentov, za zdaj jih obvladujemo in jih bomo tudi v prihodnje. Imamo pa velika pričakovanja do NZS, pričakujemo, da nas zaščiti, da zaščiti naše delo z mladimi igralci."



"Potrebno se je zavedati, da so sodelavci v klubu predani in dajejo svoj maksimum. Smo ambiciozni, razvijamo se postopoma. Sledimo zmožnostim in to je najpomembneje. Smo zdrav klub in to občutijo tudi igralci. Ne smemo dovoliti, da nam to porušijo zunanji vplivi. Forma ekipe se dviguje in samozavest tudi. V zadnjem delu prvenstva bomo ujeli priključek in se obdržali v prvi ligi. Pa če je to komu všeč ali ne. V naslednji sezoni pa bomo še močnejši, zagotovili bomo še bolj konkurenčno ekipo. In zato tudi tako reagiramo na krivico. Ne moremo dovoliti, da nam to vzamejo. Sodniške napake so del igre, a pričakujemo, da se bodo naslednje tekme sodile pošteno. In naj zmaguje tisti, ki v regularnih razmerah doseže gol več. To je odgovornost sodniške organizacije. Nogomet se igra zaradi gledalcev in igralcev, sodniška vloga pa je izpeljati tekmo v okviru pravil."

"Ponosen sem na to, kako so strokovni štab in igralci reagirali na krizo. Motivacija je na najvišjem nivoju. Nismo vrgli puške v koruzo in je tudi ne bomo. Naš motiv je samo eden, igrati nogomet in pri temu uživati. Sedaj spet uživamo in to je največ, to čutijo tudi navijači, ki jih je iz tekme v tekmo več. Hvala vsem za podporo v dobrem in slabem. To podporo smo resnično potrebovali in igralci jo čutijo. Zato bodo neobremenjeno odigrali zadnje tekme, mi pa jih bomo z veseljem še naprej podpirali."

Značke: triglav, plts

Članki iz rubrike