Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.04.2018 18:16:34

ZATO se je Milanič HUDO RAZJEZIL pri 4:0! In še vedno meni, da se je zgodila VELIKA KRIVICA!

Drago Wernig - TAKA
Trener Maribora je še vedno besen zaradi prav posebnega dogodka v Novi Gorici.

Že med tekmo v Novi Gorici je Darko Milanič ob eni akciji ostro protestiral pri sodnikih. Na prvi pogled po nepotrebnem. Tekla je 45. minuta, njegova ekipa je vodila s 4:0 in Primorec na začasnem delu v štajerski prestolnici zares ni imel nobenega razloga, da bi bil jezen. Še posebej, ker je protestiral zaradi povsem nepomembnega prekrška Aleksa Pihlerja. Glavni sodnik Nejc Kajtazović je mariborskemu vezistu pokazal rumeni karton. Prvega na tekmi, da ne bo pomote.

Pihler je lahko tekmo nadaljeval, Milanič pa je bil zaradi Kajtazovićeve odločitve vseeno razjarjen. Zakaj? Preprosto. Za 24-letnega vezista je bil to četrti rumeni karton v sezoni, kar seveda pomeni, da bo moral Pihler izpustiti naslednjo tekmo vijoličastih. Manjkal bo na sobotnem obračunu z Aluminijem. »Pihlerja sem v drugem polčasu potegnil iz igre, ker je dobil četrti rumeni karton in v naslednjem krogu ne more igrati. Kar zadeva Pihlerjev karton … Sam sem videl, da sploh ni naredil prekrška, pač pa je bil prekršek storjen nad njim! Zato sem se razjezil,« je razložil Milanič.

Jeza primorskega stratega zagotovo izhaja iz dejstva, da je bil Pihler na zadnjih tekmah – tako kot praktično vsi nogometaši Maribora – povsem prerojen in da je kazal predstave, kakršne je nizal takoj po vrnitvi v štajersko prestolnico,

Značke: pihler, milanič

Članki iz rubrike