državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 14.04.2018 14:42:14

Vidmar pred sosedskim derbijem z NEPREDSTAVLJIVO TEŽAVO! Sledila je prošnja navijačem: POMAGAJTE!

www.alesfevzer.com
Trenutno tretji vratar vodilne Olimpije Nejc Vidmar, ki se počasi vrača po poškodbi tetive, se je z nevsakdanjo prošnjo obrnil na navijače zeleno-belih.

Vidmarju v zmajevem gnezdu zvezde niso naklonjene. Potem ko je v obdobju, ko je branil vrata Domžal, za dolgi 1002 minuti hermetično zaprl vse poti do svoje mreže in takrat postal tudi reprezentant, je v tem trenutku daleč od nekdanje forme in tudi daleč od nekdanjega statusa. Vseeno pa kot zaprisežen navijač Olimpije po najboljših močeh pomaga s tribune in vztrajno čaka na dan, ko bo spet stopil med vratnici. Danes, kajpak, še ne.

Se je pa Vidmarju pripetila še nekaj, kar ga danes žre. Tako močno, da je za pomoč prosil vse navijače Olimpije oziroma kar vse Ljubljančane. Njegovo sporočilo, ki ga je delil preko družbenega omrežja, objavljamo v celoti.

Pozdravljeni navijači,

Danes se na vas obračam, ker potrebujem pomoč. Od včeraj pozno popoldne pogrešam torbo za trening. V torbi so bile različne stvari za trening (kopačke, rokavice,...najbolj pa pogrešam VLOŽKE, ki sem jih dal pred kratkim izdelati po meri). Nazadnje sem imel torbo pri sebi pred blokom na POLJANAH...v bližini centra Ljubljane. Saj veste kako je, ko neko zadevo izgubite oz. je ukradena. Ne gre se za strošek, v mojem primeru bom ponovno potreboval minimalno 14 dni za izdelavo novih vložkov.



Hvala za vsako info. oz pomoč! 

Ajaaa...se vidimo danes na tekmi! Zaščitimo gnezdo


Danes, pet minut pred peto, bodo vodilni Ljubljančani v izjemno pomembni tekmi gostili vroče Domžalčane, ki so nanizali enajst zaporednih zmag in se znašli pred vrati boja za naslov prvaka. Vidmar (s torbo ali brez nje) bo brez najmanjšega dvoma eden najbolj zagnanih navijačev na tribuni stoženskega stadiona.

Značke: nejc-vidmar, olimpija

Članki iz rubrike