indira emina ekic Odkrito.si

Ekićeva je na trnih

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Michael Jackson Svet24.si

Znani obrazi, ki ne znajo upravljati z denarjem

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Voranc Boh (1) Njena.si

Umrl priljubljeni Blaž iz Reke ljubezni!

ue
ue
8 17.03.2018 22:03:02

Tole je cela tiskovna konferenca Zahovića po porazu s Krškim! "To je nespoštljivo vprašanje! Zakaj provocirate?" (video)

Drago Wernig - TAKA
Pričakovati je bilo, da bo po novem porazu Maribora po tekmi zelo zanimivo.

Na tiskovni konferenci se je pojavil Zlatko Zahović in ne trener Darko Milanič. "Jaz sem rekel, da grem jaz na tiskovno konferenco," je odgovoril športni direktor na vprašanje, kako da ni Milaniča. "Vem, kako mu je. Nisem tukaj samo takrat, ko je lepo."

O slabih rezultatih je Zahović dejal: "Fantje si želijo. Ampak to je nogomet. Bili smo v ligi prvakov, zdaj pa smo v slabi fazi. Ampak ni panike. Je nezadovoljstvo, to je treba vzdržati. Če je bila liga prvakov nepričakovana, je enako zdaj s to slabo fazo, ampak treba je delati in vzdržati. To se zgodi Real Madridu, zakaj se ne bi Mariboru?"

Sledilo je vprašanje, če je prvenstvo izgubljeno? "Maribor se ne bo predajal. Res pa je, da smo marsikaj izgubili. Ne vidim pa razloga, da bi delali paniko. Smo v fazi, ko se je enostavno vse zarotilo proti nam. Delati paniko pa je brezpredmetno. Kdo pravi, da mora biti Maribor prvi?"

Nekajkrat se je Zahović kar malce razburil, recimo ob vprašanju, kdo je vodil tekmo. "Zame je to nespoštljivo vprašanje," je dejal. O tem, kaj narediti zdaj, kaj spremeniti, je odgovoril: "Trdo delo, enotnost, žrtvovanje, vera v fante. Bil sem že tukaj, ko fantje niso dajali vsega od sebe. Zdaj pa dajejo vse."

Kaj pa korenite spremembe, je nekdo vprašal, najbrž misleč na menjavo trenerja. "Lahko igramo z manjšo, rokometno žogo. Kaj pa naj spremenimo?," je nazaj vprašal športni direktor.

Značke: zahovič, maribor

Članki iz rubrike