favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
8 17.03.2018 22:03:02

Tole je cela tiskovna konferenca Zahovića po porazu s Krškim! "To je nespoštljivo vprašanje! Zakaj provocirate?" (video)

Drago Wernig - TAKA
Pričakovati je bilo, da bo po novem porazu Maribora po tekmi zelo zanimivo.

Na tiskovni konferenci se je pojavil Zlatko Zahović in ne trener Darko Milanič. "Jaz sem rekel, da grem jaz na tiskovno konferenco," je odgovoril športni direktor na vprašanje, kako da ni Milaniča. "Vem, kako mu je. Nisem tukaj samo takrat, ko je lepo."

O slabih rezultatih je Zahović dejal: "Fantje si želijo. Ampak to je nogomet. Bili smo v ligi prvakov, zdaj pa smo v slabi fazi. Ampak ni panike. Je nezadovoljstvo, to je treba vzdržati. Če je bila liga prvakov nepričakovana, je enako zdaj s to slabo fazo, ampak treba je delati in vzdržati. To se zgodi Real Madridu, zakaj se ne bi Mariboru?"


Sledilo je vprašanje, če je prvenstvo izgubljeno? "Maribor se ne bo predajal. Res pa je, da smo marsikaj izgubili. Ne vidim pa razloga, da bi delali paniko. Smo v fazi, ko se je enostavno vse zarotilo proti nam. Delati paniko pa je brezpredmetno. Kdo pravi, da mora biti Maribor prvi?"

Nekajkrat se je Zahović kar malce razburil, recimo ob vprašanju, kdo je vodil tekmo. "Zame je to nespoštljivo vprašanje," je dejal. O tem, kaj narediti zdaj, kaj spremeniti, je odgovoril: "Trdo delo, enotnost, žrtvovanje, vera v fante. Bil sem že tukaj, ko fantje niso dajali vsega od sebe. Zdaj pa dajejo vse."

Kaj pa korenite spremembe, je nekdo vprašal, najbrž misleč na menjavo trenerja. "Lahko igramo z manjšo, rokometno žogo. Kaj pa naj spremenimo?," je nazaj vprašal športni direktor.

Značke: zahovič, maribor

Članki iz rubrike