aki 1 Odkrito.si

Pevec skupine Parni valjak v smrtni nevarnosti?

denise dame Svet24.si

VIDEO: Okajena na oder

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

princ william in kate Njena.si

Tako se je Kate poklonila princesi Diani

Jan Plestenjak Njena.si

Jan Plestenjak: Hvala vam!

ue
ue
8 17.03.2018 22:03:02

Tole je cela tiskovna konferenca Zahovića po porazu s Krškim! "To je nespoštljivo vprašanje! Zakaj provocirate?" (video)

Drago Wernig - TAKA
Pričakovati je bilo, da bo po novem porazu Maribora po tekmi zelo zanimivo.

Na tiskovni konferenci se je pojavil Zlatko Zahović in ne trener Darko Milanič. "Jaz sem rekel, da grem jaz na tiskovno konferenco," je odgovoril športni direktor na vprašanje, kako da ni Milaniča. "Vem, kako mu je. Nisem tukaj samo takrat, ko je lepo."

O slabih rezultatih je Zahović dejal: "Fantje si želijo. Ampak to je nogomet. Bili smo v ligi prvakov, zdaj pa smo v slabi fazi. Ampak ni panike. Je nezadovoljstvo, to je treba vzdržati. Če je bila liga prvakov nepričakovana, je enako zdaj s to slabo fazo, ampak treba je delati in vzdržati. To se zgodi Real Madridu, zakaj se ne bi Mariboru?"

Sledilo je vprašanje, če je prvenstvo izgubljeno? "Maribor se ne bo predajal. Res pa je, da smo marsikaj izgubili. Ne vidim pa razloga, da bi delali paniko. Smo v fazi, ko se je enostavno vse zarotilo proti nam. Delati paniko pa je brezpredmetno. Kdo pravi, da mora biti Maribor prvi?"

Nekajkrat se je Zahović kar malce razburil, recimo ob vprašanju, kdo je vodil tekmo. "Zame je to nespoštljivo vprašanje," je dejal. O tem, kaj narediti zdaj, kaj spremeniti, je odgovoril: "Trdo delo, enotnost, žrtvovanje, vera v fante. Bil sem že tukaj, ko fantje niso dajali vsega od sebe. Zdaj pa dajejo vse."

Kaj pa korenite spremembe, je nekdo vprašal, najbrž misleč na menjavo trenerja. "Lahko igramo z manjšo, rokometno žogo. Kaj pa naj spremenimo?," je nazaj vprašal športni direktor.

Značke: zahovič, maribor

Članki iz rubrike