favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
1 17.03.2018 08:47:46

Hrvat v Olimpiji o boju za naslov in Mariboru: Igralsko ni boljši, Zahović je stalno v medijih!

Zlatko Zahovič
Grega Wernig
V Olimpiji je zajetna kolonija hrvaških nogometašev.

Od letošnjega zimskega prestopnega roka je eden od njih tudi Filip Uremović, ki je prišel iz druge ekipe zagrebškega Dinama. Za zdaj je v Ljubljani super zadovoljen. "Vzdušje je odlično, zmage in vodstvo na lestvici nam dajejo dodaten motiv, da tako nadaljujemo in skušamo biti še boljši. Seveda je tudi nekaj evforije, a ta nas ne sme zavesti, moramo samo gledati nase in tako nadaljevati," je dejal v pogovoru za časnik SN.

Maribor s tekmo manj zaostaja sedem točk, čeprav je imel ob začetku spomladanskega dela tri točke naskoka. "Maribor igralsko ni boljši, njegova največja kakovost je, da je ekipa dlje časa skupaj in so bolj uigrani. Veste, tam je Zahović, nekoč velik igralec, ki je stalno v medijih, tam se nenehno nekaj dogaja, veliko je govoric, pri nas je bolj mirno," je povedal Uremović, ki je hitro spoznal, kako je v "nogometni" Sloveniji.



"Po tem, kar sem doslej občutil, je Slovenija razdeljena na pol: del navija za Olimpijo, del za Maribor, vse je v znamenju boja teh klubov. Radi bi bili prvaki, a še lažje bi lahko bilo v pokalu, ker je tam Maribor že izpadel," je še dodal 21-letni branilec, ki ima jasna navodila trenerja Igorja Biščana: "Rekel mi je, naj samo skrbim za obrambo, v napadu pa bomo že nekaj naredili. Tako tudi je, v napadu imamo vedno rešitve, to kažejo rezultati. Sam skrbim, da smo zadaj trdni."

Dotaknil se je tudi teme Milan Mandarić in njegovega morebitnega odhoda iz Olimpije, o katerem se je že večkrat pisalo. "Slišim, da se o tem govori v Sloveniji, kar ni nič nenavadnega, vseeno je že gospod v letih in seveda v takem tempu ni lahko delati toliko let. Tudi če do tega pride, pa ni strahu, da bi klub pustil v težavah. Olimpija ne bo propadla, nasprotno, mislim, da so pred klubom vse lepši časi!"

Članki iz rubrike