GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

STA
STA
7 11.03.2018 17:13:26

V Mariboru je spet -4! Olimpija je mukoma premagala Triglav, ki je bil morda oškodovan za enajstmetrovko!

Issah Abass
Nogometaši kranjskega Triglava so v 22. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti ljubljanski Olimpiji z 0:1 (0:1).

Triglav - Olimpija 0:1 (0:1)

* Športni center, sodniki: Glažar (Hajdina), Gabrovec (Markovci) in Friš (Sladki Vrh).
* Strelci: 0:1 Issah (45.).
* Triglav: Džafić, Mlakar, Suljević, Zec, Gvardjančič (od 68. Bukara), Udovič, Krcić, Vokić, Majcen, Poplatnik, Žurga (od 74. Tijanić).
* Olimpija: Ivačič, Štiglec, Zarifović, Uremović, Apau, Miškić, Čanađija, Kronaveter (od 69. Benko), Alves (od 84. Tomić), Savić (od 73. Davidson), Issah.
* Rumeni kartoni: Poplatnik; Davidson, Čanađija.
* Rdeči karton: /.

Ljubljanski nogometaši so v Kranju prišli do nove zmage (že četrte spomladanske), s katero imajo štiri točke prednosti pred Mariborom, a ima ta še tekmo v dobrem. Nogometaše obeh ekip je nekoliko motila megla, za odtenek bolje pa so se znašli zeleno-beli, ki so edini zadetek dosegli v končnici prvega polčasa.

Izbranci Igorja Bišćana, ta med drugim ni mogel računati na Nathana Oduwo, ki je pred dnevi staknil poškodbo na treningu, so v meglenem Kranju v prvem polčasu imeli več žogo v svoji posesti, a z njo praktično niso bili nevarni vse do konca polčasa, ko so tudi povedli. Po protinapadu in podaji Mitcha Apaua z desne strani je pod prečko zadel Abass Issah. Za slednjega je bil to sedmi zadetek v sezoni, za Apaua pa četrta podaja.

Prvo (pol)priložnost so sicer imeli v peti minuti, ko je Issah podal do Danijela Miškića, a so domači njegov strel v kazenskem prostoru blokirali. Gorenjci, ki so igrali brez kaznovanega Vlada Šmita ter poškodovanih Momirja Bojića, Nejca Križaja, Kristjana Arha-Česna in Roka Elsnerja, so prvo nevarnejšo akcijo izpeljali v 18. minuti, ko je moral Aljaž Ivačič obraniti strel Luke Majcna. Gosti so imeli še nekaj polpriložnosti, s katerimi pa niso ogrozili vrat domačih.

V uvodu drugega polčasa ne eni ne drugi ekipi ni uspelo odigrati prave akcije, šele v 56. minuti je po podaji Dina Štigleca Ricardo Alves v kazenskem prostoru streljal čez gol. Sledilo je novo obdobje brez večjega razburjenja, gosti so brez posebnih težav držali minimalno prednost, Kranjčanom pa česa več od preslabih strelov Alena Krcića in Davida Tijanića ni uspelo napraviti.

Kranjčani bodo v 23. krogu v sredo gostovali v Celju, Ljubljančani pa bodo gostili Velenjčane.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike