Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.02.2018 08:46:26
Deli članek:

Pri Olimpiji na obzorju BRANILSKA KRIZA?! Milan Mandarić dolgoletnega zmaja prodal v - KAZAHSTAN!

Grega Wernig

Novo slovo pri Olimpiji?

Po poročanju Nogomanie je pred vrati naslednji odhod iz Olimpije. Tik pred tem, da zmajem pomaha v slovo, je Aris Zarifović, dolgoletni član zmajev, ki je imel pred časom, ko je bil šef kluba še Izet Rastoder, na mizi ponudbo iz Moldavije (neuspešno ga je snubil Šerif), zdaj pa bo kariero očitno nadaljeval v Kazahstanu. Tam prestopni rok še traja, zato je prestop tudi še možen.

Po pisanju omenjene spletne strani je Milan Mandarić že sprejel ponudbo kazahstanskega velikana Aktobeja, petkratnega prvaka svoje države. Nekdanji član Gorice bo sprva k Aktobeju menda odšel kot posojen nogometaš, nato bodo imeli rdeče-beli tudi možnost, da ga dokončno odkupijo.

Devetindvajsetletni centralni branilec je član Olimpije od leta 2012 dalje, v tem času je odigral 114 tekem in zabil šest golov. Njegov odhod bi sicer lahko bil težava za Ljubljančane, v tem primeru bi namreč ostali le z dvema pravima centralnima branilcema (Branko Ilić, Filip Uremović). Je zato trener Igor Bišćan med pripravami na tem položaju preizkušal tudi Mitcha Apaua, sicer desnega bočnega branilca?

www.alesfevzer.com