Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Robert Balantič
Robert Balantič
2 20.02.2018 06:59:24

V Maribor prispelo VABILO s podpisom CRISTIANA RONALDA: Nova velika čast za vijoličaste, nanje se je spomnil celo ZVEZDNIK Reala iz Madrida!

Profimedia
Maribor je v Evropi vse bolj prepoznaven.

Danes bodo vijoličasti začeli sklepni del priprav na začetek drugega dela prvenstva oziroma na sobotni dvoboj z Aluminijem pod Kalvarijo. Medtem je na klubski naslov priromalo nadvse zanimivo in atraktivno vabilo za sodelovanje na turnirju mlajših selekcij, ki prav gotovo razkriva tudi prepoznavnost Maribora na evropskem zemljevidu.


Tako kot članska zasedba so kakopak že kar nekaj časa dejavne tudi mlajše selekcije aktualnih prvakov, ki jih je v teh dneh presenetilo vabilo na mednarodni turnir. In razveselilo. Prišlo je namreč z Madeire, kjer bo od 5. do 8. julija potekal prvi turnir nogometnega kampa Cristiano Ronaldo. Mariborčani so na tem portugalskem otoku nekoč opravljali zimske priprave in so s tamkajšnjim Nacionalom, v katerem je pot začel zvezdnik Reala, v odličnih odnosih, toda ob vabilu s podpisom petkratnega dobitnika zlate žoge vendarle niso mogli ostati ravnodušni ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike