kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
8 19.02.2018 12:40:57

Milan Mandarić izgubil še ZADNJEGA ZAVEZNIKA?! Navijači Olimpije z JASNIM SPOROČILOM povedali, kaj si mislijo o upravi svojega kluba

Nikola Miljković
So Green Dragonsi dokončno obrnili hrbet Milanu Mandariću?!

Nezadovoljstvo nad tem, kako Milan Mandarić vodi Olimpijo, je v Ljubljani iz dneva v dan večje. Nad njegovim delom pa so očitno še kako razočarani tudi člani navijaške skupine Green Dragons. Ti so na spletu objavili za Mandarića vse prej kot prijetno besedilo, ob katerem zagotovo ne bo ostal ravnodušen. Navijači so mu namreč poslali jasno sporočilo, da so z delom uprave - razočarani!

green dragons af
alesfevzer.com

"Preden se začne sezona naj nekaj o aktualnem dogajanju v NK Olimpija povemo še Dragonsi. Dolgoročnih načrtov trenutne uprave niti ne pričakujemo več - in v njihove obljube ne verjamemo. Ob vseh spremembah, praznih obljubah in napakah našega kluba, ki se ponavljajo že lep čas, smo enostavno ostali brez besed. Mislimo, da kakšen poseben komentar tukaj ni potreben, vsak si namreč sam lahko ustvari sliko," so zapisali Green Dragonsi, ki pa so hkrati vseeno obljubili svojo podporo nogometašem in trenerju Igorju Bišćanu: "Verjamemo pa v to, da je potrebno podpreti igralce in trenerja v vsaki minuti - vse do osvojitve pokala in prvenstva. Verjamemo v vašo borbo, kri in solze, ki jih boste pustili na terenu. Sever bo grmel v podpori ekipi, trenerju in kapetanu. Ne razočarajte nas!"

Članki iz rubrike