900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 18.02.2018 09:37:31

Kako NENAVADEN PRESTOP! Bil je kapetan v ligi prvakov, premore reprezentančne izkušnje, zdaj pa bo igral v dresu - ALUMINIJA!

www.alesfevzer.com
Aluminij ima novo moč.

Na zadnji registracijski seji Nogometne zveze Slovenije je zeleno luč za igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije prejel tudi sila zanimiv nogometaš. Novi član Aluminija je namreč postal Siyar Kepir, branilec iz Turčije, ki je star 19 let, nazadnje pa si je služil kruh pri velikanu Bešiktašu. Pri tem je veljal za enega bolj nadarjenih nogometašev, o čemer priča dejstvo, da je še v tej sezoni odigral tri tekme v ligi prvakov za mlade in bil, zanimivo, na vseh treh tudi kapetan! Še več, Bešiktaš ga je uvrstil tudi na seznam tistih nogometašev, ki so imeli v prvem delu sezone pravico nastopa v ligi prvakov. Za člane, kakopak. Poleg tega najstnik premore tudi reprezentančne izkušnje, za selekciji do 17 in 18 let je odigral sedem tekem.

Toda zakaj je torej zdaj odšel kar v Kidričevo? No, bržčas v želji po tem, da bi začel resno igrati tudi na članskem odru. Pri velikanu iz Carigrada pač vlada izjemno huda konkurenca, zaradi katere se je mladincu še kako težko prebiti v prvih enajst. Ali bo v Sloveniji drugače, bomo seveda šele videli.

Siyar
vszi

Članki iz rubrike