krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. novembra

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

vročina Svet24.si

Grozijo dvig temperature zraka za šest stopinj ...

salome 1 Svet24.si

"Imela sem več padcev kot vzponov, pa kaj!?"

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

aneta denis Njena.si

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov

nu
nu
0 16.02.2018 09:23:42

Iz Maribora v Triglav! Gorenjci so se okrepili z mladim slovenskim talentom

Grega Wernig
Triglav je v svoje vrste zvabil mladega slovenskega talenta.

Triglav je člansko ekipo okrepil z mladim napadalnim vezistom Dejanom Vokičem. 21-letni igralec, sicer prihaja iz Bohinja, se v Kranj seli iz vrst aktualnih državnih prvakov iz Maribora, kjer je preživel nekaj zadnjih sezon, in z vijoličastimi osvojil tudi nekaj prestižnih lovorik.

"Občutki ob prihodu v klub so odlični, prišel sem v zdravo sredino, kjer bom imel veliko možnosti za dokazovanje in napredovanje. Mogoče se na prvi pogled zdi, da sem naredil korak nazaj, ker prihajam iz NK Maribora, a sam na to ne gledam tako. Izjemo sem hvaležen vsem, ki so mi omogočili prestop in mi ponudili priložnost za dokazovanje," je dejal mladenič, ki je nekoč že nosil dres Triglava v mladinskih kategorijah, nato pa nastopal še za Bravo, Veržej, Krško in Maribor.Dobre volje ob tem ni skrival niti športni direktor in trener članskega moštva Siniša Brkić. "V klub smo vrnili enega večjih nogometnih talentov v Sloveniji, zdaj pa je na igralcu, da se predstavi v najlepši luči in razkošen talent tudi prikaže in dokaže. Sam v to močno verjamem, prepričan sem, da bo dokazal sebi in okolici, da je pred njim lahko še zelo lepa kariera. Ga pa, kot vse ostale, čaka težko obdobje dokazovanja na vsakem treningu in tekmi."

vokic nk triglav
nktriglav.si

"Ekipa je sicer mlada, vendar ima tudi kar nekaj izkušenih igralcev in igralcev, ki imajo veliko prvoligaških izkušenj in menim, da nas čakajo lepe stvari. Res je, kar nekaj fantov poznam že od prej, z nekaterimi sem celo odigral nekaj tekem. Nikoli nisem imel težav z vklopom v ekipe, tu pa mi je še veliko lažje zaradi fantov, ki jih poznam. V ekipi vlada zares dobro vzdušje, kar vedno pomaga pri predstavah na igrišču," je dodal Vokič, ki je v Prvi ligi Telekom Slovenije za zdaj zbral 11 nastopov, sicer pa velja za rednega reprezentanta mlade izbrane vrste Slovenije.

"Vsem navijačem Triglava bi sporočil, da nas podpirajo in vsako tekmo obiščejo v čim večjem številu, vsak nogometaš ve koliko pomeni podpora iz tribun. Mi pa bomo na igrišču storili vse, da se po vsaki tekmi in po koncu prvenstva lahko skupaj veselimo," je ob koncu še dodal Vokič.

Značke: plts, triglav

Članki iz rubrike