Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2018 11:57:50
Deli članek:

Bil je že DOGOVORJEN z OLIMPIJO, toda v zadnjem hipu je vse padlo v vodo. Zdaj odhaja k nekdanjemu EVROPSKEMU PRVAKU!

vszi

Tale nogometaš se je Olimpiji izmuznil.

Olimpija je bila med tistimi klubi, ki so se zanimali zanj, sportske.ba celo pišejo, da je bil z zmaji že vse dogovorjen, toda Vladan Danilović kariere zagotovo ne bo nadaljeval v Ljubljani. Nadarjeni vezist, ki je star šele 18 let, a je kljub temu že odigral 40 tekem za člansko ekipo Borca, je tik pred slovesom od Banjaluke, njegov klub naj bi s prestopom zaslužil okrog 250.000 evrov. Ta znesek naj bi plačala kar beograjska Crvena zvezda, nekdanji prvak Evrope bo torej očitno dobil bitko za nadarjenega najstnika.

Kljub vsemu naj bi se med obema kluboma iz Banjaluke in Ljubljane stkala pozitivna vez; tako eden od medijev v BiH piše, da si bo prvi mož zmajev Milan Mandarić poleti v živo ogledal eno od tekem Borca in se hkrati z vodstvom slednjega pogovoril tudi, ali bi bilo možno sodelovanje v kakšni drugačni obliki.

"Res je, z Olimpijo se nismo uspeli dogovoriti, toda obstaja možnost, da se bo poleti naše sodelovanje s Slovenci nadaljevali. No, vsaj z lastnikom Olimpije Milanom Mandarićem," je dejal Vico Zeljković, podpredsednik Borca.