900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
9 06.12.2017 09:14:48

MOJSTER BESED! Zakaj je na zadnjih dveh domačih tekmah Ljudski vrt 'sameval'!? ZAHOVIĆ ima odgovor tudi na to! In to BRILJANTNEGA!

Drago Wernig - TAKA
Pred zadnjo tekmo Maribora v letošnjih evropskih tekmovanjih se je športni direktor Maribora dotaknil tudi slabega obiska pokalne tekme z Olimpijo in zadnje prvenstvene tekme z Gorico.

Pogled na Ljudski vrt bo nocoj ob zadnji tekmi Maribora v skupinskem delu lige prvakov s Sevillo povsem drugačen, kot je bil na primer na povratni tekmi pokala Slovenije, ko je tam gostovala Olimpija in kot je bil tudi v soboto, ko je rekord Marcosa Tavaresa v živo videlo manj kot tisoč ljudi. 

O tem, zakaj je bil Ljudski vrt na zadnjih dveh domačih tekmah tako slabo obiskan, ima svoj pogled tudi Zlatko Zahović. Športni direktor Maribora je v svojem slogu komentiral ta nenavaden pojav za štajersko prestolnico in pri tem spet uspel zbosti najbližje tekmece, v prvi vrsti Olimpijo: "Navijače je treba včasih tudi razumeti. V prvenstvu je na sporedu 36 tekem, mi smo jih skupaj z evropskimi tekmami in pokalom v tej sezoni odigrali že 32. Mi smo torej eno prvenstvo odigrali že jeseni. Navijači so že utrujeni. Treba jih je razumeti, čeprav je jasno, da si tudi mi želimo imeti na vsaki tekmi poln štadion."

Članki iz rubrike