Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
30.11.2017 08:36:17
Deli članek:

Se bo ROK VODIŠEK iz Stožic preselil v Ljudski vrt? Agent POJASNJUJE: Maribor je ČAST za vsakega nogometaša, vse pa je ...

www.alesfevzer.com

Še kako je odjeknila novica, da se je Maribor ogrel za vratarja Olimpije Roka Vodiška.

Dan pred povratnim pokalnim večnim derbijem je tako v Mariboru kot kakopak tudi v Ljubljani zadonelo, kot da bi odjeknila bomba. Po državi se je namreč kot požar razširila novica, da se Zlatko Zahović z agentom Roka Vodiška pogovarja za prestop mladega vratarja Olimpije, ki mu poleti poteče pogodba z zeleno-belimi.

Začnimo pod Kalvarijo. Da bo Maribor prej ali slej moral rešiti vratarsko dilemo, ki je vse bolj prisotna, ni nikakršnega dvoma. Jasmin Handanović sicer brani v zelo dobri formi, toda leta mu ne prizanašajo. Izkušeni Ljubljančan bo januarja praznoval že svoj jubilejni 40. rojstni dan, zato ni dvoma, da je – hočeš nočeš – njegovo slovo od nogometnih zelenic vedno bližje. Pogodbo z Mariborom ima podpisano še za naslednjo sezono, a ni vrag, da Zlatko Zahović že razmišlja, kako naprej. No, ne da ni vrag, zagotovo še razmišlja. Nedolgo tega smo že poročali, da išče novega vratarja, menda se je z enim že bolj kot ne dogovoril. Toda ali je to res Vodišek?

...

In koliko je resnice v tem, da se je vratarjev agent dejansko že sestal s športnim direktorjem vijoličastih, kot se je začelo šušljati po državi? Vse to smo tudi preverili, in sicer pri nogometaševem agentu. "Rok Vodišek ima podpisano pogodbo z Olimpijo in je osredotočen le na svoje delo in svoj trenutni klub," nam je uvodoma zaupal Elvis Bašanović in nadaljeval: "Lahko potrdim, da zanj vlada veliko zanimanje, vendar je hkrati res, da se večina spogleduje s poletnim prestopom, ko bi Roka lahko dobili zastonj. Toda to že nekaj časa kategorično zavračamo, in sicer iz spoštovanja do Olimpije, njenih navijačev in gospoda Mandarića. Kar zadeva Maribor, pa lahko povem le to, da ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!