Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 07.11.2017 20:27:08

Agim Ibraimi SREČEN poudarja: Da, to MORAMO STORITI v končnici jeseni v primerjavi z OLIMPIJO in MARIBOROM

Grega Wernig
Makedonski zvezdnik je po dolgem čakanju naposled spet zadihal s polnimi pljuči.

Nogometaši Domžal so v zadnjem prvenstvenem krogu na gostovanju v Kidričevem dosegli namen. Čeprav niso blesteli, so osvojili ves izkupiček, dvoboj pa je prav gotovo zaznamoval debi Agima Ibraimija v rumenem dresu dvakratnih prvakov. Makedonski zvezdnik je v petek po številnih zapletih naposled pridobil pravico nastopa, naslednji dan ga je trener Simon Rožman poslal v ogenj od prve minute.

"Končno. S to besedo najbolje opišem svojo vrnitev v tekmovalni pogon. Srečen sem, da sem znova tam, kjer se najbolje počutim. Na zelenici, z žogo, v nogometnem dresu in obkrožen s soigralci," Agim Ibraimi razumljivo ne skriva zadovoljstva. Dolga odsotnost brez prave tekme je kakopak pustila posledice. "Začetek ni bil enostaven. Jasno je, da bom še potreboval nekaj časa, da se vrnem v pravo tekmovalno formo, a sem prepričan, da mi bo v tem moštvu to hitro uspelo. Čutim neizmerno podporo kluba, strokovnega vodstva in soigralcev, vesel sem tudi lepih besed vzpodbude naših navijačev. Ta pozitiven psihološki vpliv je prav tako pomemben kot delo na treningih, za kar bi se vsem iskreno zahvalil."

Tudi med reprezentančnim premorom bodo Domžalčani ostali v ritmu tekem, v soboto bodo v prijateljskem srečanju merili moči z zagrebško Lokomotivo, ki je bila ob koncu tedna v hrvaškem prvenstvu boljša od Rijeke. "Z vsako tekmo bom bližje optimalni formi, zato se veselim sleherne priložnosti. Cilj v sklepnem delu jeseni je seveda jasen. Osvojiti čim več točk, se približati Mariboru ter Olimpiji, hkrati pa si priigrati čim boljše izhodišče pred spomladanskim delom sezone," je za spletno stran domžalskega prvoligaša dejal Agim Ibraimi.

Članki iz rubrike