Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2017 10:50:57
Deli članek:

PRISRČNO. Srečanje s prav POSEBNO GOSPO v Fazaneriji (foto)

Aleš Cipot/Fotolens

Celjski dvojec se je na soboškem stadionu srečal z nekdanjo veliko navijačico.

Celjani so se med tednom po pričakovanjih uvrstili v polfinale pokalnega tekmovanja, povratni dvoboj z Muro v Fazaneriji je bil formalnost. Grofi so vedeli, da prednosti štirih golov ne morejo zapraviti, na drugi strani muraši niso niti poskušali verjeti, da bi jim morda lahko uspel epski preobrat. Začetni enajsterici obeh ekip sta bili temu primerni, dogajanje na igralni površini prav tako, razpletlo se je s še eno zmago zasedbe iz knežjega mesta. Tokrat minimalno za skupni izid 5:0.

"Gostitelji so nas v dokaj zahtevnih razmerah poskušali pritisniti na našo polovico, a smo se ustrezno odzvali in tekmo rutinsko pripeljali do konca. Drži, da smo imeli lepo prednost, vendar je vedno lepo zmagati. Še zlasti po zadnjem spodrsljaju v ligaškem tekmovanju. Kar zadeva polfinale, si želim čim lažjega tekmeca. Vedno se je dobro izogniti najboljšima ekipama, ki se bosta pomerili med seboj, zdaj pa moramo zmage iz pokala prenesti v prvenstvo. Moramo se zbrati, spodrsljajev si ne smemo več privoščiti, moramo začeti nabirati točke," je misli strnil kapetan Jure Travner.

Aleš Cipot/Fotolens
Nekoč je branil tudi barve (nekdanjega) prekmurskega ponosa, kar prav tako velja za trenerja celjskih vratarjev Amela Mujčinovića – oba sta se na soboškem stadionu razveselila vnovičnega prisrčnega srečanja s starejšo gospo. S prav posebno gospo, ki je velika navijačica Mure. Črno-beli so zanjo zajtrk, kosilo in večerja, z njimi je uživala v najlepših trenutkih in trpela ob bridkih porazih ter še posebej ob popolnih mrkih, ki so se dogajali. Ampak Fazanerija je od nekdaj bila in ostala drugi dom Terezije Knaus, ki jo vsi poznajo kot Trejzo. Ni tekme, ki bi minila brez nje, in skoraj ni treninga, ki ga ne bi obiskala za vsaj nekaj minut.