Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

nu
nu
24 18.10.2017 07:59:58

Kapetan vijoličastih Marcos Tavares po NAJHUJŠI zaušnici: ZATO smo NAJBOLJŠI!

Grega Wernig
Kljub najhujšemu porazu v evropskih tekmovanjih je Marcos Tavares po koncu tekme našel pozitivno plat zelo klavrnega večer v Ljudskem vrtu.

Mariborčani so pred tekmo vedeli, kako velik klub prihaja na njihovo ozemlje, toda niti v najhujši nočni mori si niso mogli in želeli predstavljati, da se jim bo zgodilo to, kar se jim je. Sedem golov v mreži Jasmina Handanovića in povsem neprepoznavni nogometaši v vijoličastih dresih - to je bila podoba torkovega spektakla v Ljudskem vrtu.

Kapetan Marcos Tavares je pred predstavnike sedme sile stopil izjemno razočaran, a kljub temu je uspel izpostaviti zelo pozitivno plat celotne zgodbe. "Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je razkril povedal Tavares in kljub odličnemu navijanju dodal, da je bil to njegova daleč najhujši in najbolj boleč poraz v karieri. In verjetno se s tem strinjajo vsi njegovi soigralci ...

Članki iz rubrike