volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
38 05.09.2017 10:26:17

Kaj se pa greš, MARIBOR!? Ultimativno PONIŽANJE za LEGENDO vijoličastih, ŠOK za mariborske navijače!

Drago Wernig - TAKA
Maribor je prijavil nogometaše, ki bodo konkurirali za dvoboje v prestižni ligi prvakov in poskrbel za velikansko presenečenje.

Vsako moštvo, ki bo v letošnji sezoni zaigralo v skupinskem delu lige prvakov je moralo objaviti seznam nogometašev, na katere bodo računali na tekmah v najelitnejšem svetovnem klubskem tekmovanju. 

Tako kot je to v navadi, so igralci razdeljeni na A in B seznam. Na B seznamu so tisti nogometaši, ki zaradi svoje mladosti ne odžirajo nobenemu starejšemu nogometašu mesta na glavnem, A seznamu, lahko pa zaigrajo na tekmi lige prvakov. Na B seznamu Maribora so tako recimo četrti vratar Tibor Cajnko, branilca Adis Hodžić in Žan Kolmanič, vezist Sandi Ogrinec in napadalec Luka Štor.



Na tistem glavnem, A seznamu, pa najdemo 24 imen. Eno je velikansko presenečenje, še posebej, če vemo, da je bil še do nedavnega povsem odpisan pri Mariboru in če vemo, da je zaradi njega brez lige prvakov ostal mariborski PODKAPETAN! 

Med štriindvajseterico vijoličastih se je namreč znašlo ime Amirja Derviševića, ki kot vse kaže torej le ima prihodnost pri vijoličastem moštvu, iz seznama nogometašev za ligo prvakov pa je izpadel mariborski podkapetan Aleš Mertelj! Ob njem na seznamu ni niti nigerijskega napadalca Sunnyja. Vse skupaj pa se seveda zdi kot velikansko ponižanje za Mertlja, sicer dolgoletnega vezista Maribora. Celoten seznam si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike