Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2017 13:22:48
Deli članek:

Mitja Viler: Adrenalina je bilo toliko, da bi lahko …

Grega Wernig

Sedemkrat je bil na selektorjevem seznamu, a debija v reprezentančnem dresu ni dočakal, v Trnavi je vendarle prvič zaigral v dresu s slovenskim grbom. A zaradi poraza kakopak ostaja grenak priokus.

Mitja Viler je v dvoboju s Slovaki naposled dočakal reprezentančni nastop, v Trnavi je že v deveti minuti zamenjal poškodovanega Bojana Jokića. "V tem zame zelo uspešnem klubskem poletju sem dosegel svoj naslednji cilj. Ob prvem reprezentančnem nastopu sem bil poln adrenalina in bi lahko igral še naprej, vendar je žal poraz uničil tisto večje zadovoljstvo. Verjamem pa, da sem pokazal, da si zaslužim mesto v reprezentanci," je za uradno spletno stran slovenskih prvakov povedal izkušeni Primorec.

Izbrano vrsto v ponedeljek čaka še dvoboj z Litvo v Stožicah, v torek se bo Mitja Viler znova pridružil klubskim soigralcem, motivov pred nadaljevanje sezone je več kot dovolj: "Če bi nam pred začetkom sezone kdo predstavil, da bomo v tem obdobju videti tako, mu ne bi verjeli. Po premoru si bodo tekme sledile ena za drugo, mi pa imamo dovolj širok kader za vsa tekmovanja, ki je zdaj še povečan. Liga prvakov bo vsem skupaj dodatna motivacija, da se bo treniralo še bolje."