Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 29.08.2017 12:14:43

Celjani potrdili prihod Dušana Kosića, znan tudi že njegov naslednik

Martin Metelko
Nov trener grofov bo vodenje ekipe prevzel 1. septembra.

Dvomov tako ali tako ni bilo, zdaj je vse skupaj postalo tudi uradno. Celjani so potrdili prihod novega trenerja Dušana Kosića, ki je nasledil Tomaža Petroviča, dozdajšnji selektor reprezentančnih selekcij U-16 in U-17 bo vodenje ekipe prevzel v petek (1. septembra).

"Obenem vodstvo NK Celje poudarja, da bomo po prihodu Dušana Kosića pomembno okrepili svojo trenersko ekipo, ki bo skupaj z igralci sposobna poseči po še boljših rezultatih, kot so jih dosegli v dosedanjem delu sezone," so zapisali na spletni strani kluba, hkrati so v celjskem prvoligašu dodali, "da si želijo, da bi Tomaž Petrovič, ki je sezono začel z domala povsem na novo sestavljeno ekipo, ostal vpet v delo kluba."

UO je soglasno potrdil tudi prihod novega člana dr. Tomaža Subotića, medtem pa so s sedeža NZS sporočili, da bo slovensko kadetsko reprezentanco do nadaljnjega vodil Agron Šalja, ki je v preteklosti že bil del omenjene selekcije in dobro pozna način dela v mlajših reprezentančnih kategorijah.

"Nogometni zvezi Slovenije se zahvaljujem za korekten odnos in izkazano zaupanje. Odločitev ni bila enostavna, saj smo odlično sodelovali z nogometaši, člani strokovnega vodstva, selektorji, vodjo tehničnega sektorja, direktorjem reprezentanc in nasploh z vsemi uslužbenci na NZS, na čelu z vodstvom. Profesionalna nogometna pot je prepletena s številnimi prelomnicami in na eni od teh sem tudi jaz sprejel nov izziv. Hvala vsem in vse dobro v prihodnje," je ob slovesu s selektorskega stolčka povedal Dušan Kosić, ki je z grofi podpisal triletno pogodbo.

Članki iz rubrike