petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
8 28.08.2017 08:50:46

Palčič tekel 'kazenske' pred BESNIMI Dragonsi! Povem vam, na čigavo odločitev in kaj se je zgodilo!

Drago Wernig - TAKA
Pestro dogajanje na prvem večnem derbiju sezone se ni končalo po zadnjem sodnikovem žvižgu Damirja Skomine, pač pa se je nadaljevalo še precej minut po koncu dvoboja.

Nogometaš Maribora Matej Palčič, ki je celo tekmo sedel na klopi za rezervne nogometaše, se je namreč odločil, da bo po koncu dvoboja opravil lažji trening na zelenici največjega slovenskega stadiona. Začel je s tekom okrog igrišča in ko je prišel mimo Green Dragonsov, se je začelo. 


Navijači Olimpije so bili tako ali tako izjemno živčni, ker so morali čakati, da se je najprej izpraznila južna tribuna oziroma da so iz stadiona odšli mariborski navijači, Palčič pa jih je samo dodatno razjezil. Nekateri navijači so prišli vse do ograje in desnega bočnega branilca vijoličastih obkladali z žaljivkami ter mu žvižgali, zato se je Palčič odločil, da odide na drugo stran igrišča in raje teče dolžine vzdolž širine igrišča.

"Želel sem opraviti še kratek trening po koncu dvoboja. Ko sem prišel mimo navijačev Olimpije, so mi začeli žvižgati, zato sem se odločil, da odidem na drugo stran igrišča. Nisem jih želel provocirati, zato sem se raje umaknil," nam je svoje videnje situacije zaupal Palčič.

Članki iz rubrike