Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
37 13.08.2017 14:22:38

KAJ SE DOGAJA PRI OLIMPIJI? Jezni Igor Bišćan se spreneveda, zeleno-beli pa uničujejo svojega dragulja!

Že res, da je Olimpija z visoko zmago nad Rudarjem znova prevzela vodstvo na prvoligaški lestvici, toda v zmajevem gnezdu ni vse v najlepšem redu.

Olimpija je včeraj visoko, s kar 4:0 premagala velenjski Rudar in se zavihtela na vrh prvenstvene lestvice, na dvoboju s knapi pa v kadru znova ni bilo zeleno-belega dragulja Roka Vodiška. Šele 18-letni čuvaj mreže je po vrnitvi Nejca Vidmarja po poškodbi izgubil mesto prvega vratarja Ljubljančanov, zdaj pa ga torej ni več niti na klopi. Zakaj? Kako? Je Vodišek morda poškodovan? S vprašanji smo se obrnili na Igorja Bišćana, ki je bil vidno nezadovoljen nad vprašanjem okrog svojega vratarja. 

rok vodisek
Drago Wernig - TAKA
"Ta novinarska konferenca je striktno vezana na to, kar se je dogajalo na igrišču na tekmi z Rudarjem. Želim se osredotočiti na igralce, ki so igrali in njih komentiral. Tiste, ki jih ni bilo, bomo komentirali kdaj drugič," je jezno dejal Bišćan, ki torej ni želel razkriti, kakšen je trenutni Vodiškov status. Uspelo nam je izvedeti, da talentirani vratar ni poškodovan in da normalno trenira z moštvom. Zakaj ne igra oziroma ne sedi niti na klopi, pa ni jasno. "Trenutno ne morem povedati ničesar. Naš odgovor je podal že Igor Bišćan," pa je na vprašanje o Vodišku odgovoril Olimpijin predstavnik za odnose z javnostmi.

Članki iz rubrike