Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
18 29.07.2017 22:40:54

Milanič odločno po Rudarju: Ali smo jo srečno odnesli? Bo taka igra na Islandiji premalo? Naj povem ...

Drago Wernig - TAKA
Po minimalni zmagi 1:0 in navidez precejšnjih težavah Maribora je spregovoril njegov trener.

"Tekmo smo začeli zelo dobro. Videlo se je, da so se fantje odlično pripravili in da so bili pri stvari. Že na ogrevanju se je videlo, da si želijo opraviti, kot je treba, zapustiti igrišče v pavi luči pred naslednjo tekmo. Predvsem v drugem polčasu pa je bil nasprotnik boljši, ustvarjal nam je več pritiska. Sem zelo zadovoljen z zamgo in s tem, da smo po treh letih štartali z 9 točkami," je poudaril darko Milanič.

Ali jo je Maribor glede na statistiko in splošno podobo predvsem drugega polčasa na igrišču srečno odnsesel? "Ne bi rekel, da smo jo srečno odnesli. Ne bi se strinjal s tem. Resda je nasprtonik imel posest in kar nekaj zaključkov, toda ocenjujem, da smo zadevo pripeljali rutinirano do konca, tudi imeli nekaj priložnosti iz protinapadov. Imam občutek, da smo zasluženo zmagali," pravi Milanič.

Pa je to predstava, kakršna bi bila na Islandiji dovolj za evropsko jesen? "Ali bo dovolj na Islandiji? Vi verjetno mislite, da moramo vedno biti suvereni, imeti posest in akcije samo mi. To je bil kvaliteten nasprotnik, obstaja tudi faza branjenja in v njej smo pustili dober vtis. Kot rečeno, po tem, ko smo prvi polčas odigrali odlično. Ne bom rekel, a želimo nastopiti na Islandiji s takšno igro, vsekakor pa želimo uporabiti dobre elemente iz napada in obrambe in zmagati," odločno poudarja Milanič.

Članki iz rubrike