Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

nu
nu
16 17.07.2017 14:54:22

BOMBA IZ LJUDSKEGA VRTA: Zlatko Zahović mu pripravlja novo pogodbo. Petletno!

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih je v teh dneh zelo dejaven.

Po zmagi nad Aluminijem se nogometaši Maribora v miru pripravljajo na izjemno pomembno povratno tekmo z Zrinjskim v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Vijoličasti so si v Mostarju zagotovili odlično izhodišče, a zdaj je pred njimi zahtevna naloga, da ga tudi na primeren način unovčijo in si podaljšajo prisotnost na mednarodnem prizorišču. Ekipa bo imela tudi potrebo energijo s tribun, odziv navijačev ob predprodaji vstopnic namreč razkriva, da bo Ljudski vrt zelo dobro zaseden.

Medtem je dejaven tudi Zlatko Zahović. Po naših informacijah je športni direktor v nenehnih stikih s predstavniki italijanskega velikana Rome, ki želi v svoje vrste privabiti vijoličastega upa Žana Celarja, pomembna tema v bližnji prihodnosti pa bo tudi Darko Milanič, ki mu bo po koncu sezone, ki se je sicer šele začela, potekla pogodba.

milanic dw
Drago Wernig - TAKA
Kako močna je vez med nekdanjima reprezentančnima soigralcema, bržčas ni treba posebej poudarjati, medsebojno zaupanje je temu primerno, spoštovanje prav tako. Zato je popolnoma jasno, da bi rad Zlatko Zahović najtrofejnejšega strokovnjaka, ki je z Mariborom osvojil pet naslovov prvaka, štiri pokalne lovorike in dva superpokala, zadržal pod Kalvarijo. Za daljše obdobje in dobili smo namig, da naj bi mu že zelo kmalu ponudil podpis nove petletne pogodbe ...

Članki iz rubrike