mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 01.07.2017 20:01:05

Velika smola za Maribor! Poraz z Zaprešićem in dva ključna moža v bolnišnici!

Grega Wernig
Poraz s Hrvati je ob poškodbah dveh najbolj razpoloženih igralcev v pripravljalnih tekmah zadnja skrb za Darka Milaniča.

Prva je vsekakor stanje izjemno vročega novinca Jasmina Mešanovića in prvega presenečenja tega uvoda v poletje Valona Ahmedija, ki sta dvoboj z Interjem zaradi poškodb v Bakovcih zapustila predčasno in se še pred koncem tekme odpravila v bolnišnico na pregled. Zdaj v štajerski metropoli z nestrpnostjo pričakujejo, za kako hudi poškodbi gre.

Mešanovića je poškodoval Dalić, ki je kasneje zaradi udarca v obraz Luke Zahovića že v prvem polčasu prejel rdeči karton. A vijoličasti kljub temu niso uspeli zabiti izenačujočega zadetka, potem ko je goste po nesporazumu Marka Šulerja in Jasmina Handanovića v vodstvo že v zgodnji fazi dvoboja popeljal Čirjak. Čeprav so imeli Mariborčani celo tekmo pobudo, so gostje v nadaljevanju iz enajstmetrovke prek Mazalovića povišali prednost na 2:0, tako da je zadetek kapetana Marcosa Tavaresa nazadnje pomenil le častni gol za slovenske prvake.

Ti so tako izgubili tudi drugo tekmo v teh pripravah proti hrvaškemu tekmecu, kajti z 2:1 je bil od njih boljši že Osijek. Generalka za Zrinjski jih čaka naslednji petek, ko se bodo udarili s Krasnodarjem.

NK MARIBOR - INTER 1:2 (0:1)

NK MARIBOR - prvi polčas: Handanović, Palčič, Rajčević, Šuler, Viler, Kabha, Pihler, Hotić, Ahmedi (39' Kramarič), Zahović, Mešanović (30' Tavares). Drugi polčas: Obradović, Hodžić, Mertelj, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Ogrinec, Kramarič, Bajde, Tavares, Celar. Trener: Darko Milanič.

INTER ZAPREŠIĆ: Santini, Bosec, Haramustek, Filipović, Dalić, Mazalović, Šarić, Rak, Čirjak, Blažević, Tomičić. Igrali so še: Mrmić, Otochian, Postonjski, Begić, Vukmanić, Vuletić, Fumić, Mamut, Nekić, Rešetar, Gadže.Trener: Samir Toplak.

Strelci: 0:1 Čirjak (3), 0:2 Mazalović (59, 11m), 1:2 Tavares (83)

Rdeči karton: Dalić (41)

Značke: maribor, inter

Članki iz rubrike