Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.06.2017 12:32:27
Deli članek:

Zdaj je tudi uradno: Olimpija ima novega trenerja, Ljubljančani razkrili, kdo bo zmaje vodil v prihodnje.

Ljubljanska Olimpija ima novega trenerja.

Zdaj je tudi uradno: Igor Bišćan je novi trener Olimpije! Hrvat, ki je kot nogometaš nosil dres Liverpoola, kot trener pa sedel le na klopi Rudeša, se je z zmaji dogovoril za dvoletno pogodbo, javnosti pa se bo predstavil danes, ko bo ob 17. uri na sporedu tiskovna konferenca.

"Veselim se novih izzivov. Olimpija je velik klub z veliko potenciala in dobrimi pogoji za uspeh. Podrobno sem analiziral letošnje tekme Olimpije in vlogo vsakega igralca. Z delom začenjamo takoj, časa ni na pretek," je ob prihodu v Ljubljano dejal Bišćan, ki je nasledil Safeta Hadžića.

Milan Mandarić je prepričan, da je Olimpija zadela v polno z Bišćanovim prihodom: "Dobili smo dobrega trenerja. Bišćana se spomnim po odličnih in odločnih nastopih še iz časov, ko je igral v dresu Liverpoola. Tak je tudi kot trener. Je sistematičen, vztrajen, pa tudi iskren in umirjen. Rezultati so več kot očitni. Takega trenerja zdaj rabimo v Olimpiji. Klub ima vse pogoje za vrhunske rezultate in navijači jih upravičeno pričakujejo."

Zmaji so hkrati potrdili, da se bo ekipa pod Bišćanovim vodstvom na novo sezono začela pripravljati 10. junija.