Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.05.2017 12:31:36
Deli članek:

Presenetljiva okrepitev v zmajevem gnezdu. Bo postal novi Šporar?

Grega Wernig

Ljubljančani so z mladim napadalcem podpisali triletno pogodbo.

Iz zmajevega gnezda nekoliko presenetljivo že v končnici prvenstva prihaja informacija, da so zeleno-beli že poskrbeli za prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Olimpija je razkrila, da je v svoje vrste privabila 17-letnega reprezentančnega napadalca Žana Medveda, ki je do zdaj igral za Aluminij, podpisal je triletno pogodbo.

"Takšne priložnosti se ne zavrne. Vem, kam sem prišel, Olimpija je največji klub v Sloveniji. Prepričan sem, da se bomo naslednjo sezono borili za naslov prvaka," je ob podpisu pogodbe povedal robustni napadalec. "Pogovori so trajali dalj časa. Zelo sem vesel, da se je stvar zaključila in da lahko rečem, da sem član Olimpije," dodaja Medved, ki bo čez dober mesec praznoval 18. rojstni dan. Za njegov prihod si je prizadeval vodja mladinskega pogona Andrej Razdrh, ki v Medvedu vidi naložbo za prihodnost.

"Če bo Žan nadaljeval s tako željo, pristopom in kakovostjo, potem bo po mojem mnenju v Olimpiji pustil velik pečat. Pripeljali smo ga kot prvega izmed več igralcev, ki jih spremljamo dalj časa. Želimo postaviti zdrave temelje, to pa nadgraditi z mladimi, slovenskimi igralci. Pripravljamo bazo, na podlagi katere želimo v prihodnosti dobiti nove Zajce, Kapune, Šporarje," pojasnjuje Andrej Razdrh.