zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 06.04.2017 08:16:10

Po sledi vse glasnejših govoric o slovesu predsednika Olimpije: Koliko časa še, Milan Mandarić?

Grega Wernig
Koliko časa bo Milan Mandarić sploh še prvi mož ljubljanskega kluba? Da ne bo ostal za vedno, ni skrival nikdar, toda ali bi se lahko poslovil že po koncu sezone? Vse več je indicev, da uresničitev takšnega scenarija sploh ni nemogoča.

"Ko sem prišel v Olimpijo, sem rekel, da potrebujem dve stvari. Zaupanje in podporo. Razočaran sem, ker slišim, da navijači niso zadovoljni. Če je res tako, potem lahko tudi odidem. V življenju imam še veliko večjih, pomembnejših stvari od Olimpije, ki jih lahko počnem." S temi besedami, izrečenimi za Sportal, je Milan Mandarić že januarja zasejal močno seme dvoma o tem, koliko časa bo še ostal v Ljubljani. Zdaj, ko je stanje v Olimpiji neprimerno slabše, kot je bilo na začetku leta, se je misel o odhodu menda še precej močneje naselila v glavo prvega moža zeleno-belih. Da bi 'dvignil sidro', so menda besede, ki so jih v zadnjem času slišali že mnogi, ki so mu blizu. Toliko bolj naj bi ga k takšni potezi gnalo dejstvo, da okoli Olimpije vlada gromozansko nezadovoljstvo.


V luči zapisanega je še toliko bolj zanimivo, da se na ulicah v Ljubljani (in drugod) vse glasneje že namiguje tudi o tem, kdo bi lahko prevzel Olimpijo, ko/če se bo Mandarić odločil za slovo ... 

KDO SO KANDIDATI, KI BI LAHKO NASLEDILI MILANA MANDARIĆA, RAZKRIVAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO KUPITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike