Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
06.03.2017 12:14:52
Deli članek:

Slabe novice za veliko okrepitev Olimpije

www.alesfevzer.com

Olimpija bo obračun z Rudarjem pomnila še lep čas.

Olimpija je morala v nedeljo pred domačimi gledalci priznati premoč Rudarju, dvoboj pa Ljubljančani ne bodo ohranili v slabem spominu zgolj zaradi bolečega poraza. Na tekmi v Stožicah sta se poškodovala dva zmaja. V drugem polčasu jo je namreč najprej skupil Nathan Oduwa, nekaj minut kasneje pa še Jakob Novak.

Kot so sporočili iz ljubljanskega prvoligaša, sta oba nogometaša že opravila prve zdravniške preglede in izvidi niso nič kaj obetavni. Anglež nigerijskih korenin, ki je prav na dan tekme praznoval rojstni dan, se je poškodoval v petdeseti minuti ob trku z igralcem nasprotne ekipe. Enaindvajsetletni krilni napadalec ima poškodovano lateralno vez v desnem kolenu. Poškodba naj bi ga oddaljila z igrišč za predvidoma dva meseca. Oduwa bo opravil še pregled z magnetno resonanco, ki bo podal končno diagnozo in oceno poškodbe.

Jakob Novak pa si je zlomil prst na desni nogi. Z igrišča je odšepal devet minut po Oduwi, tudi zanj je predvideno daljše okrevanje, dolgo od štirih do šestih tednov.