Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.03.2017 19:49:37
Deli članek:

Dino Štiglec: Navijači bi nas morali Izžvižgati

SPS

Dogajanje v ljubljanskem klubu se danes še zagotovo ne bo umirilo. Sodeč po obrazih na tiskovni konferenci in razočaranju na igrišču, se morda obetajo še kakšne spremembe.

"Ne vem, kaj se je zgodilo. Res ne vem. Po porazu na derbiju smo se želeli pobrati na najboljši možni način, z zmago pred našimi navijači. Občutek imam, kot da se je vse obrnilo proti nam. Ampak to ni izgovor, bili smo katastrofalni," je po tekmi za uradno spletno stran aktualnih prvakov priznal eden od novih moči pri Olimpiji Dino Štiglec, ki je na levem boku prevzel mesto v prvi enajsterici.

"Šli smo na vse ali nič, pa se nam ni izšlo. Morali bi nas izžvižgati. Vsa čast takšnim navijačem, ki so nas po zares slabi tekmi pospremili z aplavzom. Bodrili so nas celo tekmo, čeprav si tega morda nismo zaslužili. Zaslužimo si kritiko, verjamem pa, da bo naš ekipni duh premagal to negativno energijo in prišel do zmage na naslednji tekmi. Potrebno bo pokazati, česa smo sposobni," je še dodal Štiglec, ki se bo moral s soigralci v nadaljevanju močno dvigniti. Z Luko Elsnerjem na klopi ali morda brez njega?