Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
21.02.2017 15:46:02
Deli članek:

Oduwa: Pri Olimpiji podobno kot v premier ligi

nkolimpija.si

Zveneča okrepitev Olimpije Nathan Oduwa je v intervjuju spregovoril o prvih vtisih v novem okolju in se dodatknil tudi sobotnega večnega derbija.

Nathan Oduwa se je izkazal že na prvi tekmi v zeleno-belem dresu in Olimpiji na pripravljalni tekmi z zadetkom pomagal do remija proti Astani. Navijačem je že takoj pokazal, da lahko od njega veliko pričakujejo, tudi sam pa ima visoke cilje.

"Počutim se odlično, vsi so me zares dobro sprejeli. Treningi so na visokem nivoju, podobno kot v Premier ligi. Moram pohvaliti soigralce, ki so zares prijazni. Komaj čakam derbi v soboto, o katerem vsi govorijo," je v intervjuju za spletno stran ljubljanskega prvoligaša uvodoma dejal Oduwa in nadaljeval: "Trenutno sem v zelo dobri formi, upam da bom nadaljeval z dobrimi predstavami. Želim igrati in se dokazovati, najprej pa se moram ustaliti v prvi postavi, kajti igralci Olimpije so zelo kakovostni."

Na vprašanje, kaj ve o prihajajočem večnem derbiju, je odgovoril: "Rekli so mi, da bo poln stadion, odlično vzdušje, zato tudi komaj čakam. Dodali so, da lahko pričakujem, da bodo navijači vrgli tudi kakšno pirotehnično sredstvo na igrišče, a tudi to je del takšnega spektakla. Podobne derbije sem že igral v Angliji, kasneje tudi na Škotskem, kjer sem igral za Rangers, vseeno pa mislim, da bo derbi z Mariborom posebno doživetje," za konec pa vsem navijačem sporočil, da naj se pripravijo. "Vzklikali bodo moje ime: Oduwa, Oduwa, Oduwa!" je zaključil nekdanji član mladinske ekipe Tottenhama.