Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2017 14:37:55
Deli članek:

Še en šok! Dve veliki okrepitvi Olimpije neslavno propadli!!

alesfevzer.com

Ranko Stojić je na novinarski konferenci napovedoval zveneči okrepitvi, a je bil prehiter. Prestopa sta namreč padla v vodo!

Na novinarski konferenci Olimpije, na kateri sta predsednik Milan Mandarić in športni direktor Ranko Stojić izstrelila tudi nekaj strupenih puščic proti medijem, je Stojić precej prahu dvignil tudi z napovedjo odmevne okrepitve. 

"Prihaja še en nogometaš odlične kakovosti! Zelo boste presenečeni, a njegovega imena ne bom izdal, dokler ne bo vse dokončno dogovorjeno," je dejal Stojić.

Govoril je o Nathanu Oduwi, ki prihaja iz mladinske šole Tottenhama, kjer je pred časom veljal za enega od najbolj obetavnih nogometašev tega kluba. Levi krilni nogometaš je bil v zadnjih sezonah, tako kot številni njegovi vrstniki, večkrat posojen, igral je za Luton Town, škotske Rangerse, Colchester United in nazadnje za Peterborough United

Šele 20-letni nogometaš se lahko pohvali tudi, da je v preteklosti odigral nemalo tekem za mlade angleške reprezentance do 17, 18 in 20 let, lani si je nadel tudi dres nigerijske izbrane vrste do 23 let. Vsekakor bi Oduwa predstavljal veliko okrepitev za Olimpijo, toda kot so povedali iz tabora zmajev je prestop padel v vodo.

A to še ni vse. Stojić je na omenjeni novinarski konferenci govoril tudi, da imajo na desnem boku ob Denisu Klinarju še enega vrhunskega nogometaša, Nizozemca Thijsa Boumo, ki je, kot je dejal Stojić, v prvi nizozemski ligi "odigral več kot 70 tekem"  in ki bi moral biti prav tako velikanska okrepitev Olimpije. 

A tudi v tem primeru se je športni direktor zmajev prenaglil, kajti tudi prestop Boume je, kot so sporočili iz zmajevega gnezda, padel v vodo. 

So pa pri Olimpiji v klub vrnili Roka Baskero, kar pa bo za navijače zeleno-belih bolj slaba tolažba ...