Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
136 05.02.2017 17:06:47

Milan Mandarić in Ranko Stojić odgovarjata Darku Milaniču na očitke o kaosu v Olimpiji

alesfevzer.com
Predsednik Olimpije Milan Mandarić in športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić sta na novinarski konferenci spregovorila o marsičem zanimivem, med drugim sta poslala tudi odgovor trenerju Maribora Darku Milaniču.

Spomnimo, v intervjuju za naš časnik je strateg vijoličastih Darko Milanič na vprašanje o tem, kako gleda na zimsko prenovo pri Olimpiji, ki malce spominja na kaotično revolucijo, dejal: "Kar zadeva kaos ... Hm, je bil v Ljubljani kdaj red? Ne vem, če je bil. Verjetno sem bil še mlad ..." 

In danes je trener Maribora dobil odgovor iz Ljubljane. Tako od predsednika kluba Milana Mandarića, kot od športnega direktorja Ranka Stojića. "Odgovarjamo na zelo normalen način. Mi, Olimpija, skrbimo samo za en klub. In to je Olimpija. Skrbimo samo zase. Če v Mariboru govorijo o našem kaosu, je to njihova stvar. Ne želimo z njimi o tem razpravljati," je začel Mandarić. 



Nato pa nekoliko zbodel večne rivale: "Kot sem rekel že velikokrat: želim jim veliko sreče pri borbi za drugo mesto, kamor spadajo. Ostalega ne želim komentirati. Potrebujemo močan Maribor, tako kot Maribor potrebuje močno Olimpijo. To sem vedno govoril. Mi imamo odgovornost, da slovenski nogomet dvignemo na višjo raven. In brez dveh močnih klubov, kot sta Olimpija in Maribor, bo to veliko težje."

Stojić je na vse skupaj dejal: "Naredili smo tisto, kar Maribor šele čaka. In kdo ve, kdaj bodo to naredili. Vi pa ocenite, kdo je v prednosti." Še preden pa bi lahko športni direktor Olimpije nadaljeval, mu je Mandarić prišepnil "Pusti to", tako da se te teme pri Olimpiji niso več dotikali. 

Članki iz rubrike